Cтейк тунця
(покроковий рецепт з фото)
Готувати філе риби дуже просто і швидко. Потрібно тільки вибрати один спосіб з маси можливих. Ось один з варіантів, як приготувати стейк тунця на грилі в маринаді з соєвого соусу.
Стейк тунця є справжнім делікатесів. Звичайно, це продукт не з дешевих, але час від часу я повзоляю собі їм побалуватися. Готувати його неймовірно просто і швидко, але важливо стежити за стейком на грилі, щоб не пересушити його.
- Стейк тунця - 1 штука (з 1 порцію)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 скибочку
Стейк тунця акуратно промийте. М'ясо дуже ніжне, щоб не пошкодити його. Промокніть філе паперовим рушником.
Візьміть чистий целофановий пакет і налийте туди соєвий соус, покладіть філе, zavyazhite, переверніть кілька разів і залиште хвилин на 10.
Тим часом розігрійте гриль, злегка змастіть маслом. Замариновану рибку збризніть декількома краплями лимона і відправте на гриль. Смажте до золотистого кольору з обох сторін.
Риба смажиться дуже швидко, уважно стежте за нею. Якщо любите рибні стейки посочнее, то залиште серединку рожевої, НЕ просмажене.