Рецепт Cтейк тунця фото

Cтейк тунця
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Готувати філе риби дуже просто і швидко. Потрібно тільки вибрати один спосіб з маси можливих. Ось один з варіантів, як приготувати стейк тунця на грилі в маринаді з соєвого соусу.

Опис приготування:

Стейк тунця є справжнім делікатесів. Звичайно, це продукт не з дешевих, але час від часу я повзоляю собі їм побалуватися. Готувати його неймовірно просто і швидко, але важливо стежити за стейком на грилі, щоб не пересушити його.

  • Стейк тунця - 1 штука (з 1 порцію)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 скибочку
Cтейк тунця - фото крок 1
Стейк тунця акуратно промийте. М'ясо дуже ніжне, щоб не пошкодити його. Промокніть філе паперовим рушником.
Cтейк тунця - фото крок 2
Візьміть чистий целофановий пакет і налийте туди соєвий соус, покладіть філе, zavyazhite, переверніть кілька разів і залиште хвилин на 10.
Cтейк тунця - фото крок 3
Тим часом розігрійте гриль, злегка змастіть маслом. Замариновану рибку збризніть декількома краплями лимона і відправте на гриль. Смажте до золотистого кольору з обох сторін.
Cтейк тунця - фото крок 4
Риба смажиться дуже швидко, уважно стежте за нею. Якщо любите рибні стейки посочнее, то залиште серединку рожевої, НЕ просмажене.

Схожі рецепти