Рецепт Карпаччо з цукіні фото

Карпаччо з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цукіні
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Літні, Фуршет

Щоб отримати максимальну користь від овочів, їх потрібно їсти сирими. Зробити це просто, головне правильно підібрати добавки або маринад, щоб вони були не тільки корисними, але і смачними, згодні?

Якщо ви ще ніколи не пробували і навіть не чули про таку закуску, обов'язково рекомендую взяти на замітку рецепт. Я покажу, як приготувати карпаччо з цукіні. Перед подачею закуску можна доповнити свіжими травами і для родзинки додати жменю фісташок або інших солоних горішків. Спробуйте!

  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки (або горіхове)
  • Cukini - 2 штуки
  • Солоні фісташки - 1/2 склянки
  • Зелень - 1 щіпка
карпаччо з цукіні - фото крок 1
1. Насамперед натріть трохи цедри лимона.
карпаччо з цукіні - фото крок 2
2. З'єднайте з сіллю і розітріть до однорідності. Цю лимонну сіль можна використовувати і для інших салатів і закусок.
карпаччо з цукіні - фото крок 3
3. Дуже тонкими пластинками наріжте вимиті і обсушені цукіні.
карпаччо з цукіні - фото крок 4
4. З'єднайте для заправки сік лимона і масло, додайте лимонну сіль за смаком.
карпаччо з цукіні - фото крок 5
5. У зручну форму викладайте шарами цукіні.
карпаччо з цукіні - фото крок 6
6. І поливайте заправкою. Залиште на 30-60 хвилин, щоб цукіні просочилися.
карпаччо з цукіні - фото крок 7
7. Викладіть карпаччо з цукіні на тарілку, прикрасьте розмарином (можна і іншими травами або свіжою зеленню) і prisиpьte fistashkami. Смачного!

Схожі рецепти