Карпаччо з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Щоб отримати максимальну користь від овочів, їх потрібно їсти сирими. Зробити це просто, головне правильно підібрати добавки або маринад, щоб вони були не тільки корисними, але і смачними, згодні?
Якщо ви ще ніколи не пробували і навіть не чули про таку закуску, обов'язково рекомендую взяти на замітку рецепт. Я покажу, як приготувати карпаччо з цукіні. Перед подачею закуску можна доповнити свіжими травами і для родзинки додати жменю фісташок або інших солоних горішків. Спробуйте!
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки (або горіхове)
- Cukini - 2 штуки
- Солоні фісташки - 1/2 склянки
- Зелень - 1 щіпка
1. Насамперед натріть трохи цедри лимона.
2. З'єднайте з сіллю і розітріть до однорідності. Цю лимонну сіль можна використовувати і для інших салатів і закусок.
3. Дуже тонкими пластинками наріжте вимиті і обсушені цукіні.
4. З'єднайте для заправки сік лимона і масло, додайте лимонну сіль за смаком.
5. У зручну форму викладайте шарами цукіні.
6. І поливайте заправкою. Залиште на 30-60 хвилин, щоб цукіні просочилися.
7. Викладіть карпаччо з цукіні на тарілку, прикрасьте розмарином (можна і іншими травами або свіжою зеленню) і prisиpьte fistashkami. Смачного!