Рецепт Карпаччо з цукіні фото

Карпаччо з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цукіні
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Літні , Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Щоб отримати максимальну користь від овочів, їх потрібно їсти сирими. Зробити це просто, головне правильно підібрати добавки або маринад, щоб вони були не тільки корисними, але і смачними, згодні?

Опис приготування:

Якщо ви ще ніколи не пробували і навіть не чули про таку закуску, обов'язково рекомендую взяти на замітку рецепт. Я покажу, як приготувати карпаччо з цукіні. Перед подачею закуску можна доповнити свіжими травами і для родзинки додати жменю фісташок або інших солоних горішків. Спробуйте!

  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки (або горіхове)
  • Cukini - 2 штуки
  • Солоні фісташки - 1/2 склянки
  • Зелень - 1 щіпка
карпаччо з цукіні - фото крок 1
1. Насамперед натріть трохи цедри лимона.
карпаччо з цукіні - фото крок 2
2. З'єднайте з сіллю і розітріть до однорідності. Цю лимонну сіль можна використовувати і для інших салатів і закусок.
карпаччо з цукіні - фото крок 3
3. Дуже тонкими пластинками наріжте вимиті і обсушені цукіні.
карпаччо з цукіні - фото крок 4
4. З'єднайте для заправки сік лимона і масло, додайте лимонну сіль за смаком.
карпаччо з цукіні - фото крок 5
5. У зручну форму викладайте шарами цукіні.
карпаччо з цукіні - фото крок 6
6. І поливайте заправкою. Залиште на 30-60 хвилин, щоб цукіні просочилися.
карпаччо з цукіні - фото крок 7
7. Викладіть карпаччо з цукіні на тарілку, прикрасьте розмарином (можна і іншими травами або свіжою зеленню) і prisиpьte fistashkami. Смачного!

Схожі рецепти