Карпаччо з курки
(покроковий рецепт з фото)
Любителі копченостей напевно знають, що таке карпаччо, а для інших я поясню, - це тонко нарізані шматочки м'яса, які найчастіше подаються до алкогольних напоїв в якості закуски.
Я дуже люблю італійську кухню, тому що її майстри вміють навіть із самих звичайних продуктів зробити кулінарний шедевр, власне кажучи, так і з'явилося карпаччо. В оригінальному рецепті Джузеппе Чіпріані це блюдо являло собою тонкий нарізане сире м'ясо, яке він рясно приправляли соусом. Загалом, в даний час рецепт зазнав досить багато змін, і зараз карпаччо роблять не тільки з м'яса, але так само з риби і овочів. А я хочу розповісти вам, як приготувати карпаччо з курки, яку ми, до речі, самі для цього і засушити, тому наша страва вийде неймовірно смачним і ароматним. Воно стане відмінною закускою і виразно прикрасить будь-який святковий стіл, а приготувати його можна легко і швидко. Я сподіваюся, що вам сподобається цей простий рецепт карпаччо з курки, і ви приготуєте це частування для себе і своїх близьких.
- Куряче філе - 3 штуки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль - 5-6 Ст. Ложок
- Трави сушені - 1, 5 Ст. Ложки
- Koriandr - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Суміш перців - 2 Ст. Ложки (свіжомелених )
- Паприка - 2 Ст. Ложки