Салат з карпаччо з курки
(покроковий рецепт з фото)
Чи може бути багато в кулінарній скарбничці простих, легких салатів, зробити які можна менше, ніж за півгодини? Якщо ви хочете обзавестися новим рецептиком, тоді дивіться і зберігайте собі!
Цей нескладний варіант, як приготувати салат з карпаччо з курки, особливо припаде до смаку тим, хто любить легкі страви з мінімумом інгредієнтів. До речі, в якості заправки ви можете також використовувати майонез. При бажанні завжди можна доповнити рецепт іншими овочами, які вам до душі.
- Карпаччо - 200 грам
- Листя салату - 1 пучок
- Яйце перепелине - 6-8 штук
- Помідори черрі - 6-8 штук
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Щоб повторити цей рецепт на своїй кухні вам будуть потрібні ось такий досить простий набір інгредієнтів. Яйця залийте водою і відправте варитися. Салат і помідори вимийте, обсушити як слід.
2. Хотілося б також докладніше розповісти, як приготувати карпаччо. Для початку потрібно вимити й обсушити куряче філе. У невеликій мисці з'єднайте сіль, сушені трави і улюблені спеції (паприка, чилі, базилік, koriandr і TD).
3. Обваляйте філе з усіх боків в отриманої суміші і покладіть під прес години на 4, щоб вийшла зайва рідина. Після проткніть дерев'яними паличками.
4. І повісьте в добре провітрюваному і не дуже жаркому місці. Залиште дня на 3-4, в залежності від розміру шматочків.
5. Тепер можна знову повернутися до салатик. Курочку наріжте тонкими скибочками. Яйця остудіть трохи і очистіть. Помідори наріжте навпіл.
6. Листя салату порвіть руками і викладіть на тарілку для подачі. Зверху - всі інші інгредієнти. З'єднайте масло з соком лимона. Додайте щіпку солі і перцю, перемішайте і полийте зверху. Усе, салат готовий до подачі.