Рецепт Салат з карпаччо з курки фото

Салат з карпаччо з курки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Птах , Курка , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Чи може бути багато в кулінарній скарбничці простих, легких салатів, зробити які можна менше, ніж за півгодини? Якщо ви хочете обзавестися новим рецептиком, тоді дивіться і зберігайте собі!

Опис приготування:

Цей нескладний варіант, як приготувати салат з карпаччо з курки, особливо припаде до смаку тим, хто любить легкі страви з мінімумом інгредієнтів. До речі, в якості заправки ви можете також використовувати майонез. При бажанні завжди можна доповнити рецепт іншими овочами, які вам до душі.

  • Карпаччо - 200 грам
  • Листя салату - 1 пучок
  • Яйце перепелине - 6-8 штук
  • Помідори черрі - 6-8 штук
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат з карпаччо з курки - фото крок 1
1. Щоб повторити цей рецепт на своїй кухні вам будуть потрібні ось такий досить простий набір інгредієнтів. Яйця залийте водою і відправте варитися. Салат і помідори вимийте, обсушити як слід.
салат з карпаччо з курки - фото крок 2
2. Хотілося б також докладніше розповісти, як приготувати карпаччо. Для початку потрібно вимити й обсушити куряче філе. У невеликій мисці з'єднайте сіль, сушені трави і улюблені спеції (паприка, чилі, базилік, koriandr і TD).
салат з карпаччо з курки - фото крок 3
3. Обваляйте філе з усіх боків в отриманої суміші і покладіть під прес години на 4, щоб вийшла зайва рідина. Після проткніть дерев'яними паличками.
салат з карпаччо з курки - фото крок 4
4. І повісьте в добре провітрюваному і не дуже жаркому місці. Залиште дня на 3-4, в залежності від розміру шматочків.
салат з карпаччо з курки - фото крок 5
5. Тепер можна знову повернутися до салатик. Курочку наріжте тонкими скибочками. Яйця остудіть трохи і очистіть. Помідори наріжте навпіл.
салат з карпаччо з курки - фото крок 6
6. Листя салату порвіть руками і викладіть на тарілку для подачі. Зверху - всі інші інгредієнти. З'єднайте масло з соком лимона. Додайте щіпку солі і перцю, перемішайте і полийте зверху. Усе, салат готовий до подачі.

Схожі рецепти