Рецепт Карпаччо з мармурової яловичини фото

Карпаччо з мармурової яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Яловичина
Роздільне харчування
На святковий стіл

Справжні ласощі для гурманів і любителів закусок з м'яса - карпаччо з мармурової яловичини. Дозвольте мені показати вам рецепт приготування цієї вишуканої закуски для святкового столу!

Для приготування карпаччо з мармурової яловичини обов'язково треба взяти добірне м'ясо, не старий, а молоду яловичину. Існує багато рецептів карпаччо, але варіант з малиново-лимонним соусом мені подобається найбільше. Спробуйте і ви!

  • Яловичина - 500 грам
  • Масло оливкове - 0, 5 склянки
  • Малина - 80 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль морська - 2 щіпки
  • Багет - 1 штука
  • Рукола - 80 грам
  • Соус песто - 4 чайних ложки
  • Бальзамічний крем - 4 Ст. Ложки
  • Лаваш - За смаком (по бажанню, можна і не використовувати)
карпаччо з мармурової яловичини - фото крок 1
Багет треба заморозити, а потім дуже тонко нарізати, викласти на деко і відправити підсушуватися в духовку на 25 хвилин при 120 З. Те ж саме я проробляю і з лавашем.
карпаччо з мармурової яловичини - фото крок 2
Яловичину потрібно промити, ображати в неї плівки, промокніть паперовою серветкою і наріжте на тонкі скибочки поперек волокон.
карпаччо з мармурової яловичини - фото крок 3
Помістіть шматочки м'яса в файл або тонкий целофановий пакет (можна також просто накрити харчовою плівкою) і відбийте до напівпрозорого стану.
карпаччо з мармурової яловичини - фото крок 4
У блендері змішайте малину, лимонний сік, оливкова олія і сіль.
карпаччо з мармурової яловичини - фото крок 5
Приступаємо до сервіровки: бальзамічним кремом зробіть смугу на тарілці пензликом. Потім викладіть на неї м'ясо.
карпаччо з мармурової яловичини - фото крок 6
Рукколу промийте і змішайте з соусом песто. М'ясо полийте малиновим соусом і прикрасьте ягодами малини, зверху викладіть рукколу, поперчіть і посоліть за смаком.
карпаччо з мармурової яловичини - фото крок 7
Перед подачею карпаччо з мармурової яловичини додайте до нього багет підсушений. Смачного!

Схожі рецепти