Гуляш з мармурової яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо правильно загасити яловичину, м'ясо виходить неймовірно ніжним і соковитим. Рекомендую всім на замітку рецепт приготування гуляшу з мармурової яловичини. Блюдо добре як на обід, так і на вечерю!
Загул - це, по суті, густий суп, його можна готувати не тільки м'ясом, але і з овочами. Для приготування гуляшу з мармурової яловичини нам знадобиться вирізка свіжа яловича, парочка картоплин і томат або томатна паста (по бажанню). Також раджу в якості рідини все-таки брати бульйон, а не просто воду.
- Яловичина - 400 грам
- Картопля - 2-4 штук
- Цибуля - 2-3 штук
- Паприка - За смаком
- Томат - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Бульйон або вода - 2 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибуля поріжте дрібними кубиками, розтопіть в казані або глибокій сковороді масло вершкове, обсмажте на ньому цибулю до м'якого стану і золотистого кольору.
Поки смажиться цибуля, поріжте яловичину на невеликі шматочки. З паприкою раджу бути обережніше, вона солодка і страва може стати теж солодким. Але якщо додати її в міру, гуляш буде пікантним і красивим на колір.
Посипте шматочки яловичини паприкою і іншими спеціями для м'яса, додайте яловичину до цибулі, обсмажуйте хвилини 3.
Залийте м'ясо бульйоном або водою, знадобиться пріблізітельңо склянки 2. Зменшіть вогонь, млоїте блюдо до повної готовності м'яса.
Нудитися яловичина може півгодини, а може і півтора.
Ви поки почистіть і поріжте кубиками картоплю. Додайте її, коли м'ясо буде готовим. А при воду по необхідності, а також томатну пасту за смаком.
Ви поки почистіть і поріжте кубиками картоплю. Додайте її, коли м'ясо буде готовим. А при воду по необхідності, а також томатну пасту за смаком.
З томатним соком, до речі, теж непогано виходить.
Гасіть гуляш до готовності картоплі (приблизно хвилин ще 25). Не забудьте поперчити і посолити за смаком.
Подавайте готовий гуляш з мармурової яловичини з зеленню. Смачного!