Рецепт Гуляш з мармурової яловичини фото

Гуляш з мармурової яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо правильно загасити яловичину, м'ясо виходить неймовірно ніжним і соковитим. Рекомендую всім на замітку рецепт приготування гуляшу з мармурової яловичини. Блюдо добре як на обід, так і на вечерю!

Опис приготування:

Загул - це, по суті, густий суп, його можна готувати не тільки м'ясом, але і з овочами. Для приготування гуляшу з мармурової яловичини нам знадобиться вирізка свіжа яловича, парочка картоплин і томат або томатна паста (по бажанню). Також раджу в якості рідини все-таки брати бульйон, а не просто воду.

  • Яловичина - 400 грам
  • Картопля - 2-4 штук
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Паприка - За смаком
  • Томат - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Бульйон або вода - 2 склянки
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 2
Цибуля поріжте дрібними кубиками, розтопіть в казані або глибокій сковороді масло вершкове, обсмажте на ньому цибулю до м'якого стану і золотистого кольору.
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 3
Поки смажиться цибуля, поріжте яловичину на невеликі шматочки. З паприкою раджу бути обережніше, вона солодка і страва може стати теж солодким. Але якщо додати її в міру, гуляш буде пікантним і красивим на колір.
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 4
Посипте шматочки яловичини паприкою і іншими спеціями для м'яса, додайте яловичину до цибулі, обсмажуйте хвилини 3.
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 5
Залийте м'ясо бульйоном або водою, знадобиться пріблізітельңо склянки 2. Зменшіть вогонь, млоїте блюдо до повної готовності м'яса.
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 6
Нудитися яловичина може півгодини, а може і півтора.
Ви поки почистіть і поріжте кубиками картоплю. Додайте її, коли м'ясо буде готовим. А при воду по необхідності, а також томатну пасту за смаком.
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 7
З томатним соком, до речі, теж непогано виходить.
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 8
Гасіть гуляш до готовності картоплі (приблизно хвилин ще 25). Не забудьте поперчити і посолити за смаком.
гуляш з мармурової яловичини - фото крок 9
Подавайте готовий гуляш з мармурової яловичини з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти