Рецепт Бургери з мармурової яловичини фото

Бургери з мармурової яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Бургери
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Смачний і соковитий бургер з відмінною яловичини, приготований своїми руками, - це не фаст-фуд, і майже делікатес. Готується швидко, як і всі страви з мармурової яловичини. А подобається таке блюдо всім!

Опис приготування:

Це один з найшвидших і найпростіших способів смачно нагодувати всіх домочадців. Чомусь особливо раді такої страви діти, мої племінники їли б їх щодня. Готується бургер швидко, виходить смачним і ситним. Рецепт приготування бургерів з мармурової яловичини дуже простий. Це м'ясо готується швидко, і вся родина буде нагодована в найкоротші терміни. Готуємо!

  • Яловичина мармурова - 500 грам
  • Лук червоний солодкий - 2 штуки
  • Помідори свіжі - 2 штуки
  • Огірок солоний або маринований - 1-2 штук
  • Сир чеддер - 75 грам
  • Бекон - 75 грам
  • Булочки для бургерів - 3 штуки
  • Листя салату - 5-6 штук
  • Соус томатний - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
бургери з мармурової яловичини - фото крок 1
Яловичину для фаршу краще брати пожирніше. Помиємо м'ясо, наріжемо його на невеликі шматочки.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 2
І пропустимо через м'ясорубку з великими дірками разом з очищеною цибулиною. Додамо сіль, перець, перемішаємо і відправимо в холодильник хвилин на 10.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 3
Смужки бекону обсмажуємо до хрусткої скоринки і викладаємо на паперову серветку, нехай вона вбере зайвий жир.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 4
За допомогою кулінарного кільця сформуємо бургери. Вони не повинні бути товщі 2 см. І надаємо бургерам злегка увігнуту форму, при смаженні він випрямиться.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 5
Змащуємо бургери маслом і обсмажуємо на сковороді або грилі. Смажимо недовго, буквально по 3 хвилини з кожного боку.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 6
І ні в якому разі не накривайте сковороду при смаженні бургерів кришкою.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 7
Готові бургери прибираємо на тарілку і накриваємо фольгою, так вони не охолонуть і будуть соковитими і смачними.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 8
Соус для бургера може бути будь-яким, який ви тільки любите. А ми зараз змішаємо майонез з гострим томатним соусом.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 9
Булочки для бургерів розрізаємо навпіл і злегка обсмажуємо на сухій сковороді, а потім змащуємо їх соусом.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 10
Викладаємо тепер котлету, і теж змащуємо соусом.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 11
На котлету викладаємо пластинки сиру, кружечок помідора і кільця цибулі.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 12
Потім - бекон і пластинки огірка.
бургери з мармурової яловичини - фото крок 13
Накриваємо листям салату і верхньою половинкою булочки, змащеній соусом. Щоб бургер не розвалюється, можна скріпити-проткнути його дерев'яною шпажкою.

Схожі рецепти