Фрі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Улюблений гарнір всіх моїх чад і домочадців - картопля фрі в духовці. Дуже зручно запікати картоплю в духовці. Поки йде процес, можна приготувати щось ще. Не забудьте до фрі подати різні соуси.
Щоб картопля фрі в духовці залишалася хрусткою, замочіть її в холодній воді на 15 хвилин. Це позбавить її від зайвого крохмалю. Перед запіканням картоплі в духовці обов'язково обсушити на паперовому рушнику. Картопля фрі в духовці, посипана часниковою сіллю або змішана з розчавленим часником, - відмінний гарнір до будь-якої страви. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 800 грам
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Пармезан - 1/2 склянки
Підготуйте продукти.
Картопля тонко поріжте.
Замочіть картопля на 15 хвилин у воді.
Висушіть картопля на паперовому рушнику.
Лист змастіть маслом і покладіть картоплю.
Випікати 20 хвилин при 220 градусах.
Гарячий картопля посипати пармезаном і спеціями.
Смачного!