Свинячі відбивні в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт свинячих відбивних в клярі стане у пригоді кожному домашньому кулінарові. Це - одне з найпопулярніших страв зі свинини, користується попитом практично в кожній родині. Розповідаю, як його приготувати.
Свинячі відбивні в клярі - одне з найпопулярніших гарячих страв не тільки в Росії, але і в багатьох інших країнах СНД і світу. Воно й не дивно: рецепт свинячих відбивних в клярі дуже простий, якихось специфічних або дорогих інгредієнтів не потрібно (сухарі, до речі, можна самому зробити - для цього треба засушити хліб, а потім його перемолоти), а страва виходить дуже смачне. Секрет конкретно цього рецепта - в правильній технології приготування, а також у використанні спецій. Спробуйте додати сушені зелені трави, сіль, перець, паприка, чебрець, ще якісь улюблені спеції прямо в борошно і панірувальні сухарі - ви здивуєтеся, як здорово вони надають смак і аромат страви. Удачі в приготуванні!
- Свинина - 600 грам
- Спеції - - За смаком
- Яйця - 2 штуки