Рецепт Свинячі відбивні в клярі фото

Свинячі відбивні в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт свинячих відбивних в клярі стане у пригоді кожному домашньому кулінарові. Це - одне з найпопулярніших страв зі свинини, користується попитом практично в кожній родині. Розповідаю, як його приготувати.

Опис приготування:

Свинячі відбивні в клярі - одне з найпопулярніших гарячих страв не тільки в Росії, але і в багатьох інших країнах СНД і світу. Воно й не дивно: рецепт свинячих відбивних в клярі дуже простий, якихось специфічних або дорогих інгредієнтів не потрібно (сухарі, до речі, можна самому зробити - для цього треба засушити хліб, а потім його перемолоти), а страва виходить дуже смачне. Секрет конкретно цього рецепта - в правильній технології приготування, а також у використанні спецій. Спробуйте додати сушені зелені трави, сіль, перець, паприка, чебрець, ще якісь улюблені спеції прямо в борошно і панірувальні сухарі - ви здивуєтеся, як здорово вони надають смак і аромат страви. Удачі в приготуванні!

  • Свинина - 600 грам
  • Спеції - - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
свинячі відбивні в клярі - фото крок 1
У тарілочку насипаємо необхідну кількість борошна.
свинячі відбивні в клярі - фото крок 2
В іншу тарілочку насипаємо панірувальні сухарі.
свинячі відбивні в клярі - фото крок 3
Приправляємо борошно і панірувальні сухарі улюбленими спеціями.
свинячі відбивні в клярі - фото крок 4
У третій мисочці збиваємо яйця до однорідної консистенції.
свинячі відбивні в клярі - фото крок 5
Свинину нарізаємо і відбиваємо. Кожну відбивну потрібно спершу обваляти в борошні.
свинячі відбивні в клярі - фото крок 6
Потім вмочити в збите яйце.
свинячі відбивні в клярі - фото крок 7
Потім обваляти в панірувальних сухарях.
свинячі відбивні в клярі - фото крок 8
У сковороді розігріваємо трохи олії. На розігріту сковороду викладаємо паніровані відбивні.
свинячі відбивні в клярі - фото крок 9
Обсмажуємо з обох боків до готовності свинини.

Схожі рецепти