Рецепт Свинячі відбивні в грибному клярі фото

Свинячі відбивні в грибному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в клярі, Відбивні

За допомогою клярі можна урізноманітнити улюблені всіма відбивні зі свинини. Виходить дуже смачно, незвично, і звичайно, ситно! Чоловіки обов'язково оцінять Ваші старання! Пригощайтеся!

Ця страва гідно будь-якого святкового столу! Гарнір вибирайте на свій смак. Якщо Ви вирішили приготувати такі відбивні до вечері, то досить буде подати блюдо з овочами. А як приготувати свинячі відбивні в грибному клярі розповім Вам в покроковому рецепті.

  • Свинина - 500 грам (корейська)
  • Крем - 150 грам
  • Печериці свіжі - 100 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 110 грам
  • Петрушка - пучок (невеликий)
  • Масло рослинне - 150-200 мілілітрів
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
свинячі відбивні в грибному клярі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
свинячі відбивні в грибному клярі - фото крок 2
М'ясо помийте, розріжте на відбивні товщиною 0, 7-1 см, не більше. Застуда. Посоліть і поперчіть за смаком.
свинячі відбивні в грибному клярі - фото крок 3
Гриби і зелень помийте, дрібно порубати.
свинячі відбивні в грибному клярі - фото крок 4
У мисці збийте яйця зі сметаною, додайте просіяне борошно з розпушувачем. Все добре перемішайте або збийте. Додати сіль за смаком. Можна додати мелений перець.
свинячі відбивні в грибному клярі - фото крок 5
Додайте в кляр гриби із зеленню, перемішайте до однорідної маси.
свинячі відбивні в грибному клярі - фото крок 6
Відбивні обваляйте в клярі з двох сторін і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Коли викладіть відбивну на сковороду, трохи клярі зверху можна додати ложкою. Обсмажте на середньому вогні з двох сторін, щоб тісто і м'ясо присмажився до готовності.
свинячі відбивні в грибному клярі - фото крок 7
Готові відбивні викладете на серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
свинячі відбивні в грибному клярі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти