Свинячі відбивні в грибному клярі
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою клярі можна урізноманітнити улюблені всіма відбивні зі свинини. Виходить дуже смачно, незвично, і звичайно, ситно! Чоловіки обов'язково оцінять Ваші старання! Пригощайтеся!
Ця страва гідно будь-якого святкового столу! Гарнір вибирайте на свій смак. Якщо Ви вирішили приготувати такі відбивні до вечері, то досить буде подати блюдо з овочами. А як приготувати свинячі відбивні в грибному клярі розповім Вам в покроковому рецепті.
- Свинина - 500 грам (корейська)
- Крем - 150 грам
- Печериці свіжі - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 110 грам
- Петрушка - пучок (невеликий)
- Масло рослинне - 150-200 мілілітрів
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
М'ясо помийте, розріжте на відбивні товщиною 0, 7-1 см, не більше. Застуда. Посоліть і поперчіть за смаком.
Гриби і зелень помийте, дрібно порубати.
У мисці збийте яйця зі сметаною, додайте просіяне борошно з розпушувачем. Все добре перемішайте або збийте. Додати сіль за смаком. Можна додати мелений перець.
Додайте в кляр гриби із зеленню, перемішайте до однорідної маси.
Відбивні обваляйте в клярі з двох сторін і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Коли викладіть відбивну на сковороду, трохи клярі зверху можна додати ложкою. Обсмажте на середньому вогні з двох сторін, щоб тісто і м'ясо присмажився до готовності.
Готові відбивні викладете на серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
Смачного!