Рецепт Минтай в клярі в мультиварці фото

Минтай в клярі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Ніжний і дуже соковитий, з апетитною скоринкою минтай в клярі в мультиварці в домашніх умовах - справжня знахідка для любителів простих і корисних страв.

Опис приготування:

З вельми звичайного набору інгредієнтів виходить дивно смачна страва. Якщо вам до смаку цей простий рецепт минтая в клярі в мультиварці, тоді обов'язково повторіть його будинку.

1. Якщо у вас ціла рибка, її необхідно вимити як слід, очистити від нутрощів і видалити кістки.

2. Філе нарізати середніми шматочками, посолити трохи і поперчити за смаком. При бажанні в рецепт приготування минтая в клярі в мультиварці можна використовувати спеції для риби.

3. Для клярі необхідно вбити в невелику мисочку яйце і з дрібкою солі збити його виделкою.

4. Поступово влити тонкою цівкою яйце в просіяне борошно. Перемішати до однорідності і додати трохи холодної води. Консистенція клярі повинна бути досить густий.

5. Шматочки риби обваляти в невеликій кількості борошна, щоб кляр краще лягав.

6. На дно чаші мультиварки налити трохи олії і розігріти його на режимі Жарка.

7. Кожен шматочок рибки вмочити в кляр з усіх боків і викласти в масло.

8. Смажити до появи рум'яної скоринки з відкритою кришкою.

9. Готову рибку перед подачею краще викласти на паперову серветку, щоб прибрати зайве масло.

  • Філе минтая - 400 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
З вельми звичайного набору інгредієнтів виходить дивно смачна страва. Якщо вам до смаку цей простий рецепт минтая в клярі в мультиварці, тоді обов'язково повторіть його будинку.

1. Якщо у вас ціла рибка, її необхідно вимити як слід, очистити від нутрощів і видалити кістки.

2. Філе нарізати середніми шматочками, посолити трохи і поперчити за смаком. При бажанні в рецепт приготування минтая в клярі в мультиварці можна використовувати спеції для риби.

3. Для клярі необхідно вбити в невелику мисочку яйце і з дрібкою солі збити його виделкою.

4. Поступово влити тонкою цівкою яйце в просіяне борошно. Перемішати до однорідності і додати трохи холодної води. Консистенція клярі повинна бути досить густий.

5. Шматочки риби обваляти в невеликій кількості борошна, щоб кляр краще лягав.

6. На дно чаші мультиварки налити трохи олії і розігріти його на режимі Жарка.

7. Кожен шматочок рибки вмочити в кляр з усіх боків і викласти в масло.

8. Смажити до появи рум'яної скоринки з відкритою кришкою.

9. Готову рибку перед подачею краще викласти на паперову серветку, щоб прибрати зайве масло.

Схожі рецепти