Тушкований минтай в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом тушкованого минтая в мультиварці. Смачне і ситне виходить страва, але при цьому ще й корисне - адже воно повністю відповідає принципам роздільного харчування! Спробуйте самі!
Перед вами - рецепт приготування тушкованого минтая в мультиварці. Смачне і дуже ситне буде блюдо, вам точно сподобається! Воно добре поєднується практично з будь-яким гарніром, але якщо ви дотримуєтеся принципів дієтичного правильного харчування, тоді краще їсти це блюдо без гарніру - максимум, з хлібцями зі злаками та висівками. Смачно і корисно!
- Минтай - 1 кілограм
- Цибуля - 200 грам
- Морква - 400 грам
- Оцет віний - 20 мілілітрів
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Перець горошком - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло расттельное - 4 Ст. Ложки
- Помідори - 1 кілограм (або 1 стакан томатного соку або соусу або пасти)
1. Рибу миємо, чистим, удаоляем все непотрібне, ріжемо порційними шматочками і натираємо кожен шматочок сіллю.
2. Риба нехай поки полежить, займемося соусом. Цибулю і моркву подрібнити, і обсмажити на олії в чаші мультиварки в режимі "жарка" приблизно 15 хвилин, щоб цибуля стала рум'яним.
3. Тепер додамо рибу, попередньо обваляти кожен шматочок у борошні, обсмажити все разом приблизно 5 хвилин, а потім закладаємо всі інші інгредієнти і заливаємо водою так, щоб риба була повністю захована, але верхні овочі залишилися "сухими" . В режимі "гасіння" готуємо півтори години.
4. От і все! Перекладаємо блюдо на красиву тарілку, прикрасити зеленню і подаємо до столу!