Рецепт Минтай тушкований в майонезі фото

Минтай тушкований в майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Минтай
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ну хто не знає рибу минтай? Вона продається на кожному розі! Напевно ви багато раз її смажили і подавали зі всякими гарнірами. Пропоную приготувати смачний і ситний минтай тушкований в майонезі!

Оскільки філе минтая знайти в продажу дуже складно. Швидше за все вам доведеться попрацювати над цілою рибою. Рекомендую сміливо вирізати всі зайві частини, обов'язково видаліть черевце, адже воно буде гірчити, якщо його залишити. Твердий сир, через брак класичного, я замінив плавленим сиром для сендвіча. Гарного дня і вдалого приготування!

  • Минтай - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 5 штук
  • Майонез - 250 грам
  • Сир твердий - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
минтай тушкований в майонезі - фото крок 1
Добре почистіть рибу. Видаліть плавники, хвіст і черевце. Так само стежте, щоб не було кісток.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 2
Розріжте минтай на порційні шматки.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 3
Цибулю нарізаємо півкільцями.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 4
Перший шар риби викладіть на дно форми для запікання. Приправити сіллю і poperčite, додайте приправу для риби за смаком.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 5
На рибу кладемо цибулю.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 6
Лук солимо і видавлюємо на нього підлогу пачки майонезу.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 7
Майонез необхідно розрівняти по всій поверхні.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 8
Зверху викладаємо наступний шар риби.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 9
Фінальний етап. Викладаємо на рибу сир.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 10
Ємність з рибою необхідно щільно закрити кришкою або тарілкою. Ставимо в попередньо нагріту духовку гаситися. tusim 1 час 20 хвилин, температура 190 градусів.
минтай тушкований в майонезі - фото крок 11
Готово!

Схожі рецепти