Рецепт Минтай, тушкований в томатному соусі фото

Минтай, тушкований в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже ніжна і соковита рибка в томатному соусі підкорить ваші серця. Обов'язково скористайтеся даними рецептом і приготуйте чудовий минтай, тушкований в томатному соусі.

Опис приготування:

Сам по собі минтай не має яскраво вираженого смаку. Томатний соус з цибулькою та морквою додасть рибі насичений солодкуватий смак. Минтай, тушкований в томатному соусі, відмінно поєднується зі всілякими гарнірами, особливо з рисом і картоплею. Нижче наведено покроковий рецепт приготування минтая, тушкованого в томатному соусі, успіхів!

  • Минтай - 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Помідори - 600 грам
  • Морква - 3 штуки (натерта на дрібній тертці)
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
минтай, тушкований в томатному соусі - фото крок 1
Очистіть рибу від хвоста і плавників, поріжте на великі шматочки.
минтай, тушкований в томатному соусі - фото крок 2
Наріжте дрібно цибулю. Потім підсмажте на сковороді з натертою морквою.
минтай, тушкований в томатному соусі - фото крок 3
Подрібніть помідори блендером або в м'ясорубці.
минтай, тушкований в томатному соусі - фото крок 4
Додайте до цибулі і моркві томатний сік, посоліть і перемішайте. Вийде соус.
минтай, тушкований в томатному соусі - фото крок 5
В окрему каструлю викладіть частина соусу.
минтай, тушкований в томатному соусі - фото крок 6
Викладіть минтай в каструлю. Викладати шарами, чергуючи з соусом.
минтай, тушкований в томатному соусі - фото крок 7
Киньте до риби і соусу лавровий лист. Гасіть на дрібному вогні до готовності, приблизно півгодини.
минтай, тушкований в томатному соусі - фото крок 8
Готово!

Схожі рецепти