Минтай, тушкований в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжна і соковита рибка в томатному соусі підкорить ваші серця. Обов'язково скористайтеся даними рецептом і приготуйте чудовий минтай, тушкований в томатному соусі.
Сам по собі минтай не має яскраво вираженого смаку. Томатний соус з цибулькою та морквою додасть рибі насичений солодкуватий смак. Минтай, тушкований в томатному соусі, відмінно поєднується зі всілякими гарнірами, особливо з рисом і картоплею. Нижче наведено покроковий рецепт приготування минтая, тушкованого в томатному соусі, успіхів!
- Минтай - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Помідори - 600 грам
- Морква - 3 штуки (натерта на дрібній тертці)
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Очистіть рибу від хвоста і плавників, поріжте на великі шматочки.
Наріжте дрібно цибулю. Потім підсмажте на сковороді з натертою морквою.
Подрібніть помідори блендером або в м'ясорубці.
Додайте до цибулі і моркві томатний сік, посоліть і перемішайте. Вийде соус.
В окрему каструлю викладіть частина соусу.
Викладіть минтай в каструлю. Викладати шарами, чергуючи з соусом.
Киньте до риби і соусу лавровий лист. Гасіть на дрібному вогні до готовності, приблизно півгодини.
Готово!