Минтай в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Риба не тільки смачна, але корисно, тому що багата Омега - кислотами. Пропоную вам рецепт минтая в мультиварці, який дозволить не тільки приготувати смачну вечерю, але і заощадить вам час.
Не варто недооцінювати рибу. Вона не тільки смачна і корисна, але, до того ж, її легко готувати. При наявності мультиварки весь процес приносить одне задоволення, а смачний обід чи вечерю порадує ваших рідних і близьких. Рецепт приготування минтая в мультиварці припаде до смаку кожному!
- Минтай - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Лимон - 1/2 штуки
- Часник - 1 часточка
- Паприка - 1/2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вода питна - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - 1 За смаком
Спершу рибу чистимо і гарненько промиваємо проточною водою. Ріжемо на порційні шматки. Кожен шматок слід натерти соком лимона, сіллю, перцем і якщо є бажання - іншими приправами.
Чистий цибулю, морква, паприка, часник. Морква натераем на тертці. Цибуля, часник, паприку нарізаємо смужками.
Готуємо мультиварку - слід вибрати режим «випічка» і наставити час - 30 хвилин. Далі наливаємо туди рослинне масло і даємо йому підігрітися.
Обсмажуємо овочі, помішуючи їх, додаємо сіль.
Після сигналу слід дістати половину овочів. На овочі в мультиварці кладемо м'ясо минтая, а поверх шар з решти овочів.
Робимо заправку: змішуємо вершки, томатну пасту і трохи води. Сумішшю заливаємо рибу з овочами.
Виставляємо режим «Гасіння», час - 1 час. Готову страву можна подати з рисом або іншим гарніром. Приємного вам апетиту!