Свиняча відбивна в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування свинячої відбивної в паніровці. Дуже добре подати таке м'ясо на святковий стіл.
М'ясо очищаємо від жиру і плівок, злегка відбиваємо молоточком, обсипаємо спеціями, обвалюють в яйці і сухарях, потім обсмажуємо на сковороді. У приготуванні блюдо не складне, виходить ситним і смачним.
- Рослинної олії - 300 грам
- М'якоть свинини - 500 грам
- Панірувальні сухарі - 300 грам
- Пшеничного борошна - 200 грам
- Яєць - 2 штуки
1. Для приготування страви добре підійде свиняче м'ясо з задньої ноги. Розбираємо акуратно свинячу ногу, шматки м'яса нарізаємо впоперек. Обрізаємо жир і плівки. У холодній проточній воді промиваємо.
2. Беремо щільний поліетиленовий пакет, кладемо туди шматок м'яса, потім гладкою стороною молотка відбиваємо. Краї повинні вийти трохи тонше, ніж середина. Кульок потрібен для того, щоб м'ясо не розприскувалося, і все залишалося чистим.
3. Потім спеціями обсипаємо кожен шматок м'яса, і складаємо їх в миску, один на інший.
4. Беремо три тарілки. В одну насипаємо борошна, в іншу розбиваємо курячі яйця, збиваємо їх, в третю тарілку насипаємо панірувальних сухарів.
5. На сковороді розігріємо смалець і рослинне масло, потім в борошні обвалюють м'ясо, обмакиваем в яєчну суміш, потім в сухарі. Кладемо на сковороду, підсмажуємо з обох сторін, вогонь середній. Далі перекладаємо в тарілку, подаємо до столу.