Рецепт Свиняча відбивна в паніровці фото

Свиняча відбивна в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування свинячої відбивної в паніровці. Дуже добре подати таке м'ясо на святковий стіл.

Опис приготування:

М'ясо очищаємо від жиру і плівок, злегка відбиваємо молоточком, обсипаємо спеціями, обвалюють в яйці і сухарях, потім обсмажуємо на сковороді. У приготуванні блюдо не складне, виходить ситним і смачним.

  • Рослинної олії - 300 грам
  • М'якоть свинини - 500 грам
  • Панірувальні сухарі - 300 грам
  • Пшеничного борошна - 200 грам
  • Яєць - 2 штуки
свиняча відбивна в паніровці - фото крок 1
1. Для приготування страви добре підійде свиняче м'ясо з задньої ноги. Розбираємо акуратно свинячу ногу, шматки м'яса нарізаємо впоперек. Обрізаємо жир і плівки. У холодній проточній воді промиваємо.
свиняча відбивна в паніровці - фото крок 2
2. Беремо щільний поліетиленовий пакет, кладемо туди шматок м'яса, потім гладкою стороною молотка відбиваємо. Краї повинні вийти трохи тонше, ніж середина. Кульок потрібен для того, щоб м'ясо не розприскувалося, і все залишалося чистим.
свиняча відбивна в паніровці - фото крок 3
3. Потім спеціями обсипаємо кожен шматок м'яса, і складаємо їх в миску, один на інший.
свиняча відбивна в паніровці - фото крок 4
4. Беремо три тарілки. В одну насипаємо борошна, в іншу розбиваємо курячі яйця, збиваємо їх, в третю тарілку насипаємо панірувальних сухарів.
свиняча відбивна в паніровці - фото крок 5
5. На сковороді розігріємо смалець і рослинне масло, потім в борошні обвалюють м'ясо, обмакиваем в яєчну суміш, потім в сухарі. Кладемо на сковороду, підсмажуємо з обох сторін, вогонь середній. Далі перекладаємо в тарілку, подаємо до столу.

Схожі рецепти