Свиняча відбивна в паніровці по-віденськи
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте над тим, що зробити на обід або вечерю в якості гарячого? Поспішаю поділитися з вами дуже класним і зовсім нескладним рецептом. Апетитні відбивні з хрусткою скоринкою - це шалено смачно!
Перед вами простий спосіб, як приготувати свинячу відбивну в паніровці по-віденськи. М'ясо виходить дивно соковитим і ніжним, а корочка хрусткою і апетитною. Ця страва універсально, адже може подаватися до столу з овочами, соусом або гарніром за смаком. Відмінний варіант гарячого не тільки для щоденного, але і святкового меню.
- Свинина - 350 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Свинину вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте порційними шматочками.
2. Підготуйте панірувальні сухарі. При бажанні в них можна додати спеції або сушені трави.
3. М'ясо потрібно відбити з двох сторін, але не дуже сильно, щоб відбивні були сухими. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Занурте кожен шматочок в яйце, потім - в сухарі і повторіть процес ще раз.
5. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Відведіть туди відбивні.
6. Смажте з двох сторін до рум'яної скоринки, а після відразу подавайте до столу. Смачного!