Рецепт Свиняча відбивна в паніровці по-віденськи фото

Свиняча відбивна в паніровці по-віденськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Думаєте над тим, що зробити на обід або вечерю в якості гарячого? Поспішаю поділитися з вами дуже класним і зовсім нескладним рецептом. Апетитні відбивні з хрусткою скоринкою - це шалено смачно!

Опис приготування:

Перед вами простий спосіб, як приготувати свинячу відбивну в паніровці по-віденськи. М'ясо виходить дивно соковитим і ніжним, а корочка хрусткою і апетитною. Ця страва універсально, адже може подаватися до столу з овочами, соусом або гарніром за смаком. Відмінний варіант гарячого не тільки для щоденного, але і святкового меню.

  • Свинина - 350 грам
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука
свиняча відбивна в паніровці по-віденськи - фото крок 1
1. Свинину вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте порційними шматочками.
свиняча відбивна в паніровці по-віденськи - фото крок 2
2. Підготуйте панірувальні сухарі. При бажанні в них можна додати спеції або сушені трави.
свиняча відбивна в паніровці по-віденськи - фото крок 3
3. М'ясо потрібно відбити з двох сторін, але не дуже сильно, щоб відбивні були сухими. Посоліть і поперчіть за смаком.
свиняча відбивна в паніровці по-віденськи - фото крок 4
4. Занурте кожен шматочок в яйце, потім - в сухарі і повторіть процес ще раз.
свиняча відбивна в паніровці по-віденськи - фото крок 5
5. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Відведіть туди відбивні.
свиняча відбивна в паніровці по-віденськи - фото крок 6
6. Смажте з двох сторін до рум'яної скоринки, а після відразу подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти