Свиняча відбивна на грилі
(покроковий рецепт з фото)
І щоб я робила без домашнього гриля! Так багато простих страв в ньому можна зробити по-особливому. Рум'яна кірочка, хрустка текстура і неповторний аромат. Цей рецепт тому доказ!
Якщо Ви любитель соковитого і смачного м'яса, то рецепт точно для Вас! Відбивна виходить соковитою і пряної, за рахунок гірчиці. До основної страви відразу ж зробимо легкий гарнір з овочів, а саме - картоплі. Варіант підійде для романтичного або святкової вечері. Смак просто чудовий!
- Картопля - 360 грам
- Зелена квасоля - 240 грам
- Свиняча відбивна - 2 штуки
- Чебрець, гілочка - 3 штуки
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Зернова гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
Картопля наріжте часточками. Дві гілочки чебрецю подрібніть. Квасоля промийте, обрізавши відростки. Відбивні змастіть сіллю і перцем.
Потім картопля перекладіть на деко. Додайте гілочку чебрецю, приправити сіллю, поперчіть і збризніть маслом. Надішліть запікатися в духовку на 20 хвилин при 220 градусах.
Займіться заправкою. Збийте оцет, чебрець, чайну ложку масла, цукор і гірчицю.
Розігрітий гриль змастіть маслом. Викладіть на нього відбивні. Обсмажте їх 5 хвилин з кожного боку. Потім змастіть м'ясо заправкою. Надішліть свинину на гриль ще на такий же час, по 5 хвилин на кожну сторону.
Потім на грилі з маслом обсмажте квасоля протягом 5 хвилин, несколько раз перевернув.
Подавайте відбивні з квасолею, картоплею і залишилася заправкою. Смачного!