Свиняча відбивна з грибами
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Романтична вечеря, Святковий обід, Новий рік
Рецепт свинячої відбивної з грибами я отримав у спадок від своєї бабусі. Велика любителька грибів, вона готувала їх постійно і самим різним способом. Сьогодні ми будемо готувати з лисичками.
Свиняча відбивна з грибами готується дуже легко і досить швидко. Головне подбати про страву з вечора і не забути замаринувати 4 шматочка свинини. Лісіцкі в Сливка - це саме чарівне, що є в кулінарному світі, тому не пропустіть нагоду приготувати свинячу відбивну з грибами по даним рецептом. Обіцяю, ви отримаєте велике задоволення!
- Свиняча шийка - 600 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Винний оцет - 5 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Масло з чилі перцем - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
- Svezhin Лисички - 250 грам
- Вершки - 200 грам
Шматочок м'яса гарненько промиваємо під проточною водою, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на 4 шматочка, товщиною приблизно в 2 см.
Шматочки солимо, перчимо і укладаємо в каструлю. Зверху складаємо кільцями або півкільцями нарізаних два великих лука.
М'ясо гарненько перемішуємо руками, потім заливаємо оцтом, соєвим соусом і гострим маслом. Або звичайним маслом і додаємо приправ за смаком. Ще раз добре перемішуємо все руками і прибираємо в холодильник на ніч або хоча б на кілька годин.
М'ясо обсмажуємо або на сковорідці, або на домашньому грилі, або на мангалі. Шматочки смажимо з двох сторін приблизно по 5 хвилин.
До апетитною скоринки.
В цей же час готуємо гриби. Мельк narezhem 1 цибуля і dostatochno Мельк narezhem Лисички.
Цибуля обсмажуємо в сковорідці до підлозі прозорості.
Потім додаємо лисички. Солимо, перчим.
До речі! Оюжаріваем на слабкому вогні, щоб лисички не згоріли. Додаємо вершки. Даємо їм трохи загуснути і готово.
Подаємо з вареним картоплею і зеленню. Смачного!