Пряна свиняча відбивна
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ми говоримо про їжу, що вона пряна, то в роті відразу виникає маса смаків. Вони всі грають і створюють якийсь новий букет. Він завжди неоднозначний. У цій страві ви відчуєте такі ж відчуття.
Ознайомтеся з тим, як приготувати пряну свинячу відбивну з картоплею і соусом. З одного боку ми бачимо знайоме блюдо з гарніром, а з іншого смак нас здивує. Додамо різні спеції в маринад для м'яса. Завдяки ним зміниться зовнішній вигляд, корочка буде золотистої, і стане дуже соковито. Просто спробуйте!
- Морська сіль - 120 грам
- Картопля - 600 грам (молодий)
- Петрушка - 30 грам
- Braai - 30 грам
- Оливкова олія - 240 мілілітрів
- Болгарський перець - 1 штука (зелений)
- Перець чилі - 1 штука (зелений)
- Свиняча відбивна - 4 штуки
- Цукор білий - 1 Ст. Ложка
- Сумах - 1 Ст. Ложка
- Чебрець сухий мелений - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Зробіть маринад. Перемішайте разом томатну пасту, кмин (1 немає. Ложка), сумах, цукор, чебрець, паприка, оливкова олія (6 ст. Ложок) і сік лимона. Влийте маринад в щільний пакет, туди ж викладіть м'ясо. Залиште свинину маринуватися на 1 годину в холодильнику.
2. В цей час займіться гарніром. У каструлю викладіть ретельно промитий картоплю і сіль. Залийте все водою. Доведіть до кипіння, а потім варіть 25 хвилин до готовності.
3. Почніть готувати соус. Болгарський перець розділіть навпіл, видаливши перетинки і насіння. Потім відправте його в духовку на 25 хвилин при 180 градусах.
4. А поки дрібно наріжте зелень. З чилі видаліть насіння, також наріжте.
5. Після цього в блендері подрібніть перці, зелень, 150 мл олії, часник, кмин, сіль, перець і сік лайма.
6. З готового картоплі вилийте більшу частину води. Що залишився картопля з водою підігрійте на вогні без кришки, щоб вийшла зморщена скоринка.
7. Потім в олії обсмажте свинину на сковороді по 3 хвилини з кожного боку.
8. Подавайте свинину нарізаною з картоплею і соусом з 5-го кроку. Смачного!