Свиняча відбивна з грибами в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і ситна свиняча відбивна - це смачно. Страву можна їсти відразу ж після приготування. Підкажу рецепт, як приготувати свинячу відбивну з грибами в соусі. Відмінне і недороге блюдо.
Спершу варто обсмажити свинину до золотистої скоринки, потім на основі жиру зробіть соус з додаванням грибів. Подавайте відбивну з соусом, можна з гарніром або без нього. Простий, швидкий і приємний варіант для вечері, обіду. Відбивні можна обсмажити на сковороді, а також запекти в духовці.
- Свиняча відбивна - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Кефір - 0, 5 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки(+для панірування)
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 2 склянки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Гриби - 200 грам
1. Вимийте свинячі відбивні, натріть їх сіллю і чорним меленим перцем.
2. В одну миску налийте кефір, в іншу насипте трохи борошна для панірування.
3. М'ясо занурте спершу в кефір з двох сторін.
4. Потім обваляйте з однієї й іншої сторони в борошні.
5. Розігрійте трохи рослинного масла в сковороді, викладіть відбивну.
6. Обсмажуйте 3-4 хвилини з кожного боку, потім перекладіть в тарілку і обсмажте інші.
7. Залиште в сковороді 2 столових ложки жиру, викладіть вершкове масло і розтопіть його. Всипте 3 ложки борошна, обсмажуйте 3-4 хвилини.
8. Влейте молоко, додати перець, сіль і варіть соус після закипання до утворення густої консистенції.
9. Наріжте пластинками гриби і додайте їх в сковороду, варіть все 4-5 хвилин.
10. Поверніть до соусу відбивні, не перемішується. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте 10-15 хвилин.
11. Викладіть відбивну в тарілку, полийте соусом і насолоджуйтеся.