Рецепт Губаджі фото

Губаджі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Свинина в крохмалі - так перекладається назва цього китайського блюда. Шматочки м'яса обвалюються в крохмальної клярі, а потім обсмажуються. Процес приготування простий, але виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Губаджоу готують з різними соусами: солоним, солодким або кисло-солодким. Але є ще й інший варіант, адаптований для європейців. Свинина (вирізка) ріжеться шматочками, відбивається, маринується в суміші із соєвого соусу, після чого шматки опускають в крохмальний кляр і обсмажують на сковороді або у фритюрі. Чим хороший цей варіант? і в той же, що це блюдо буде з'їдено з задоволенням і в холодному вигляді, і навіть на наступний день. Ідеально не тільки для сімейної вечері, але і для будь-якого святкового столу. Пропоную приготувати губаджоу, рецепт простий, а результат дуже гідний!

  • Свинина - 600 грам (м'якоть)
  • Соєвий соус - 150 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Перець червоний мелений - За смаком
губаджі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
губаджі - фото крок 2
Свинину промийте під проточною водою і наріжте м'якоть невеликими шматочками близько 2-3 см.
губаджі - фото крок 3
Відбийте шматочки трохи з двох сторін молоточком.
губаджі - фото крок 4
Часник пропустіть через прес, додайте цукор, перець і трохи розітріть все разом.
губаджі - фото крок 5
Влийте соєвий соус і перемішайте.
губаджі - фото крок 6
З яєць і крохмалю приготуйте кляр.
губаджі - фото крок 7
Добре розігрійте сковороду. Опустіть черзі відбиті шматочки м'яса спочатку в соєвий соус.
губаджі - фото крок 8
Потім в кляр.
губаджі - фото крок 9
Після чого акуратно перекладіть на сковороду і обсмажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яного кольору.
губаджі - фото крок 10
Губаджио готовий. Подавати можна самостійно з будь-яким соусом або з гарніром. Дуже добре підійде рис.
губаджі - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти