Рецепт Яблука в медовому клярі фото

Яблука в медовому клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Мед
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати яблука в медовому клярі, то обов'язково перегляньте цей рецепт, тому що такий десерт є дуже смачним, оригінальним і легким у приготуванні!

Опис приготування:

Такі м'які і незвичайні яблука стануть прикрасою будь-якого столу! З першого погляду мало хто здогадається, що це саме яблука, хоча аромат підкаже, що одним з інгредієнтів тесту є мед. Яблука всередині такого клярі виходять дуже м'якими, а шкурка зовсім не відчувається в готовій страві. Більш того, кляр сам по собі дуже повітряний і солодкий, що робить цей десерт ще смачніше. Подати такі яблука можна з листочками м'яти, джемом або посипавши цукровою пудрою.

  • Яблука - 3 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Мед - 50 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
  • Обкладинка - 1-2 Ст. Ложок
  • Ванілін - За смаком
  • Сода - 1/2 чайних ложки
яблука в медовому клярі - фото крок 1
1. Для початку наріжте яблука кружечками приблизно в 1 см завтовшки (шкіру з яблук можна не знімати, ви її не відчуєте в готовій страві). Виріжте з допомогою ложечки середину і посипте корицею.
яблука в медовому клярі - фото крок 2
2. Приготуйте кляр: збийте яйце, додайте цукор, сметану, мед і лимонний сік. Перемішайте і додайте погашену оцтом соду. Знову перемішайте. Додайте борошна на свій розсуд так, щоб тісто вийшло густим і тягучим.
яблука в медовому клярі - фото крок 3
3. На розігріту на середньому вогні сковороду викладіть яблука, попередньо зануривши їх по обидва боки в кляр.
яблука в медовому клярі - фото крок 4
4. Обсмажте яблука з обох сторін. Смачного!

Схожі рецепти