Яблука в медовому клярі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати яблука в медовому клярі, то обов'язково перегляньте цей рецепт, тому що такий десерт є дуже смачним, оригінальним і легким у приготуванні!
Такі м'які і незвичайні яблука стануть прикрасою будь-якого столу! З першого погляду мало хто здогадається, що це саме яблука, хоча аромат підкаже, що одним з інгредієнтів тесту є мед. Яблука всередині такого клярі виходять дуже м'якими, а шкурка зовсім не відчувається в готовій страві. Більш того, кляр сам по собі дуже повітряний і солодкий, що робить цей десерт ще смачніше. Подати такі яблука можна з листочками м'яти, джемом або посипавши цукровою пудрою.
- Яблука - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Мед - 50 грам
- Борошно - 300 грам
- Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
- Обкладинка - 1-2 Ст. Ложок
- Ванілін - За смаком
- Сода - 1/2 чайних ложки
1. Для початку наріжте яблука кружечками приблизно в 1 см завтовшки (шкіру з яблук можна не знімати, ви її не відчуєте в готовій страві). Виріжте з допомогою ложечки середину і посипте корицею.
2. Приготуйте кляр: збийте яйце, додайте цукор, сметану, мед і лимонний сік. Перемішайте і додайте погашену оцтом соду. Знову перемішайте. Додайте борошна на свій розсуд так, щоб тісто вийшло густим і тягучим.
3. На розігріту на середньому вогні сковороду викладіть яблука, попередньо зануривши їх по обидва боки в кляр.
4. Обсмажте яблука з обох сторін. Смачного!