Рецепт Ковбаса в клярі фото

Ковбаса в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Ковбаса в клярі - чергову страву, можна сказати студентське. Простий набір продуктів, а виходить смачно. Головне купити смачну ковбасу та знайти жменьку борошна.

Опис приготування:

Ковбаса в клярі нам подобається тому, що це блюдо дуже схоже на млинці з ковбасою. Якщо ви зробите кляр густішим, то оберточкі у ковбаси буде не хрусткою, а більш хлібної. Ковбаса в клярі дуже подобається дітям, тільки беріть найякіснішу ковбасу. Я завжди роблю великий тазик салату з помідорів і огірків і виходить негрустний вечерю. Успіхів і приємного апетиту!

  • Ковбаса - 250 грам
  • Молоко - 14 грам
  • Яйце - 1 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло для смаження - 2 Ст. Ложки
ковбаса в клярі - фото крок 1
Зібрати продукти.
ковбаса в клярі - фото крок 2
Ковбасу порізати півкільцями.
ковбаса в клярі - фото крок 3
Яйце розмішати з борошном.
ковбаса в клярі - фото крок 4
Додати молоко, сіль і ложечка і масла.
ковбаса в клярі - фото крок 5
Ковбасу вмочити в кляр.
ковбаса в клярі - фото крок 6
Ковбасу обсмажити з двох сторін, подати з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти