Ковбаса в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Ковбаса в клярі - чергову страву, можна сказати студентське. Простий набір продуктів, а виходить смачно. Головне купити смачну ковбасу та знайти жменьку борошна.
Ковбаса в клярі нам подобається тому, що це блюдо дуже схоже на млинці з ковбасою. Якщо ви зробите кляр густішим, то оберточкі у ковбаси буде не хрусткою, а більш хлібної. Ковбаса в клярі дуже подобається дітям, тільки беріть найякіснішу ковбасу. Я завжди роблю великий тазик салату з помідорів і огірків і виходить негрустний вечерю. Успіхів і приємного апетиту!
- Ковбаса - 250 грам
- Молоко - 14 грам
- Яйце - 1 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло для смаження - 2 Ст. Ложки

Зібрати продукти.

Ковбасу порізати півкільцями.

Яйце розмішати з борошном.

Додати молоко, сіль і ложечка і масла.

Ковбасу вмочити в кляр.

Ковбасу обсмажити з двох сторін, подати з зеленню. Смачного!