Ковбаса в клярі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Що можна приготувати на сніданок з ковбаси і яєць? багато хто подумає, що омлет. Немає - це ковбаса в клярі з сиром. Блюдо швидке, але калорійне, тому краще смакувати їм вранці.
Незвичайний варіант сніданку - ковбаса в клярі з сиром. Навіщо смажити ковбасу з яйцем, якщо можна ці інгредієнти приготувати по-особливому. Ваші домашні оцінять цей кулінарний шедевр по достоїнству. При бажанні, можна приготувати гарнір або їсти ковбасу в клярі з сиром у вигляді закуски.
- Варена ковбаса - 200 грам (краще використовувати тонку нарізку)
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Сир - 4 скибочки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
1. Якщо ви не знаєте, що приготувати на сніданок - побалуйте своїх близьких різноманітними закусками. Наприклад, ковбасою в клярі з сиром в домашніх умовах. Наріжте ковбасу кільцями товщиною 3 мм. Приготуйте миску з сухарями. В іншій глибокої мисочці збийте вилочкою яйце. Тонкими пластинками наріжте сир.
2. Візьміть два шматочки ковбаси, між ними вкладіть шматочок сиру.
3. Умочіть отриманий "бутерброд" в яйце, потім обваляйте в панірувальних сухарях.
4. Смажимо на олії на середньому вогні в сковороді з обох боків до рум'яного кольору.
5. Подаємо з овочами, улюбленим соусом, хлібом. Смачного!