Домашня ковбаса з сиром
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом виходить дуже смачна і дієтична ковбаса. Її подати можна не тільки на святковий стіл, але і просто використовувати як перекушування.
Для приготування даного виду ковбаси використовується куряче філе. Краще, щоб м'ясо було домашньої курки, так ковбаса вийде смачнішою. Твердий сир можна використовувати будь-який. Спеції, крім перерахованих у переліку інгредієнтів, можна доповнити тими, які вам подобаються.
- Куряче філе - 350 грам
- Сир - 100 грам (твердий)
- Желатин - 1 Чайна ложка
- Часник мелений - 3 грами
- Мускатний горіх - 3 грами
- Перець чорний мелений - 3 грами
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Перекрутіть філе на м'ясорубці.
Додайте до нього всі спеції.
Сир наріжте на кубики середні за розміром і викладіть його до фаршу.
Добре все перемішайте.
Желатин залийте водою. Залиште його на 5 хвилин.
Додайте желатин до фаршу. Знову його перемішайте.
Викладіть на стіл плівку для запікання, на неї викладіть м'ясний фарш.
Сформуйте ковбасу. Краї плівки добре закрутіть. Відваріть ковбасу протягом 30 хвилин.
Потім наріжте її на шматки і подайте до столу.