Ковбаса в клярі незвичайна крута
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт - відмінний варіант, якщо до вас прийшли гості, а часу на приготування немає. Я би сказала, це черговий рецепт страви, яким все завжди задоволені. Це і закуска, і доповнення до основних страв.
Ковбасу в клярі я пам'ятаю ще з часів студентства, тоді ми готували її мало не кожен день, адже це і швидко, і просто, та й продукти доступні. Пропоную і вам рецепт, як приготувати ковбасу в клярі. Обов'язково спробуйте і поділіться своїми враженнями!
- Варена ковбаса - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 5 Ст. Ложок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 90 грам
- Масло для смаження - 3 Ст. Ложки
Ковбасу поріжте на пластини товщиною 5 мм. Замість ковбаси можна також взяти сосиски або сардельки.
Для клярі змішайте яйце, молоко, майонез і борошно. Добре все перемішайте до отримання однорідної консистенції.
Ось таким повинен вийти кляр.
Спочатку умочіть кожен шматочок ковбаси в кляр, а потім викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Смажте з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Смачна ковбаса в клярі готова. Їжте із задоволенням!