Пахлава бакінська

Рецепт Пахлава бакінська фото

Важко придумати щось більш смачне і ароматне ніж ця приголомшлива бакинська пахлава! Вона не залишить вас і ваших близьких байдужими, тим більше якщо ви приготуєте її своїми руками.Напевно, кожен з вас хоч раз у своєму житті пробував це смачну східну солодкість. От і я, спробувавши її одного разу, загорілася думкою приготувати її самостійно. У од...

Читати далі

Пахлава узбецька

Рецепт Пахлава узбецька фото

Я давно хотів сам спробувати приготувати пахлаву і ось наткнувся на рецепт приготування пахлави узбецької. Мені сподобалося, так що вирішив з вам поділитися.Це спрощений рецепт приготування пахлави узбецької без цукрового сиропу і медової підливи. На відміну від класичного варіанти, тут пахлава виходить тришарової і робиться з дріжджового тіста.Б...

Читати далі

Азербайджанська пахлава

Рецепт Азербайджанська пахлава фото

Страви азербайджанської кухні приготувати не так просто через оригінальності національної субкультури і особливостей традицій. Але сьогодні ми дізнаємося секрет, як приготувати азербайджанську пахлаву.Національна азербайджанська кухня дивує своєю оригінальністю і незвичайним смаком. Діти просто обожнюють такі ласощі і не можуть дочекатися, поки п...

Читати далі

Баклава турецька

Рецепт Баклава турецька фото

Східні солодощі відомі по всьому світу. Їх смак, аромат і консистенція дуже незвичайні і яскраві. Ласуни оцінять по достоїнству мій рецепт, як приготувати баклаву турецьку.Шалений смачна турецька баклава не залишить байдужим нікого. Соковита, ароматна, з насиченим смаком… просто смакота. А процес готування досить простий, особливі навички не потр...

Читати далі

Сироп для пахлави

Рецепт Сироп для пахлави фото

Для того, щоб пахлава вийшла насиченою та ще смачнішою, до неї готують солодкий сироп. Хочу запропонувати рецепт саме такого сиропу, приготованого на основі меду та гарячої води. Рекомендую! Перед вами - простий рецепт приготування сиропу для пахлави. Абсолютно нічого складного, адже знадобиться всього два інгредієнти: гаряча вода і мед. Змішуємо...

Читати далі

Пахлава ароматна

Рецепт Пахлава ароматна фото

Як ще можна смачно підняти настрій, якщо не пахлавой! Апетитна ласунка з неймовірним ароматом і ніжною, хрусткою скоринкою - це предмет обожнювання в багатьох країнах. Дивіться рецепт! Поєднання аромату гвоздики, кориці і лісових горіхів з неймовірною насолодою можуть звести з розуму будь-якого! Дорослі та діти знають, наскільки смачна пахлава, а...

Читати далі

Пахлава сочинська

Рецепт Пахлава сочинська фото

Рецепт, як приготувати пахлаву «Сочинську», трохи спрощений і відрізняється від традиційного, проте така пахлава настільки ж солодка, смачна і ароматна. Це відмінний варіант для частування всієї родини.Хоча батьківщиною пахлави вважається Туреччина, багато східних країни вже встигли зробити вибір і видозмінити цю солодкість з урахуванням своїх ос...

Читати далі

Пахлава з медом

Рецепт Пахлава з медом фото

Цей рецепт приготування пахлави з медом подобається мені тим, що начинка виходить виходить дуже смачною, при тому що з горіхів використовується тільки волоський.Рецепт приготування пахлави з медом дуже простий. Для приготування потрібно тільки замісити тісто, приготувати начинку, сформувати випічку і відправити пектися в духовку. У процесі запіка...

Читати далі

Пахлава азербайджанська

Рецепт Пахлава азербайджанська фото

Тільки від одного виду цієї солодощі починають текти слинки! !! Це приголомшливе ласощі з листкового тіста з горіхово-цукровою начинкою просочене медовим сиропом - заманливо, Чи не справедливість? Не можна сказати, що рецепт приготування пахлави азербайджанської дуже простий, але, якщо ви запасетесь терпінням і не полінуйтеся витратити пару годин...

Читати далі

Пахлава турецька

Рецепт Пахлава турецька фото

Турецька пахлава - це традиційне блюдо східної кухні, яке готують з листкового тіста, горіхів і меду. Смак цієї солодощі ні з чим не зрівняти! Є думка, що саме Туреччина є батьківщиною цієї ароматної солодощі, так чи інакше, але цей рецепт приготування пахлави турецької мій найулюбленіший. По суті, тут немає якихось значних відмінностей від пахла...

Читати далі

Пахлава з тесту на філо

Рецепт Пахлава з тесту на філо фото

Пахлава - це дуже популярна східні солодощі. Її часто продають влітку на відпочинку, але не обов'язково чекати поїздки на море, щоб поласувати нею. Розповім, як приготувати пахлаву з тіста філо.Пехлеві (або баклава, можна зустріти і таку назву) - це випічка з прісного тіста філо, яка просочується солодким сиропом на основі цукру або меду. Завдяки...

Читати далі

Пахлава грузинська

Рецепт Пахлава грузинська фото

Пропоную вам рецепт приготування пахлави грузинської з дуже смачною начинкою. Чесно кажучи, цей варіант пахлави мені подобається більше всіх.Готуємо грузинську пахлаву в домашніх умовах:1. Заважати тісто.2. Ділимо його на 2 частини і залишаємо в холодильнику.3. Готуємо начинку.4. Тісто розгортаємо за формою дека. Одну частину викладаємо по змащен...

Читати далі

Кримська пахлава

Рецепт Кримська пахлава фото

Смачна і хрустка солодка пахлава - пам'ятайте, так кричать рознощики їжі на пляжах Криму? Давайте приготуємо до чаю цю солодкість і подаруємо собі спогади про літній відпочинок.Хрустка пляжна насолода, після якої так добре купається в морі. Краса і смакота! Пропоную спробувати простий рецепт кримської пахлави. За цим рецептом вона вийде практично...

Читати далі

Шакінська пахлава

Рецепт Шакінська пахлава фото

Пропоную вам рецепт приготування Шекинских пахлави з дуже цікавою начинкою. Десерт виходить одночасно і красивим, і смачним. Дивіться, як приготувати Шекинских пахлаву в домашніх умовах.Як приготувати Шекинских пахлаву в домашніх умовах? Я використовую вже готове листкове тісто, на яке викладаю начинку з двох видів горіхів. Пахлава випікається в ...

Читати далі

Пахлава кримська

Рецепт Пахлава кримська фото

Необов'язково їхати в Крим, щоб спробувати їх місцеву солодкість. Таку смакоту можна купити або приготувати самим. Сьогодні я розповім, як приготувати пахлаву кримську.Таким ласощами ви обов'язково здивуєте і порадуєте всю свою сім'ю. Тісто на пахлаву виходить крутим і після замішування воно еластичне, не липне до рук. Якщо вдома не виявилося гор...

Читати далі