Сніданок «незвичайна»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх гостей і близьких? Тоді хочу поділитися з вами неймовірно оригінальним варіантом закуски. Гарантую, що її смак нікого не залишить байдужим. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте рецепт!
Перед вами класна ідея, як приготувати закуску "незвичайну" . Поєднання апетитного бекону з фініками і грушею - це дійсно вражаюче. Подавати до столу закуску краще в теплому вигляді, при бажанні можете доповнити її соусом, наприклад. До речі, крім груші або яблука, можна нафарширувати фініки і іншими фруктами або горішком.
- Фініки - 24 штук
- Груша - 1 штука (або яблуко)
- Бекон - 12 скибочок
1. Підготуйте фініки. При необхідності видаліть у них кісточки.
2. Маленькими кубиками наріжте кисле яблуко або грушу. Помістіть шматочок фрукта всередину фініка.
3. Нафаршіруйте так все фініки. Духовку паралельно розігрійте до 200 градусів.
4. Горизонтально розріжте навпіл кожну скибочку бекону. Оберніть фінік беконом, а потім викладіть на решітку. Внизу встановіть деко, застелений фольгою.
5. Запікайте фініки в розігрітій духовці хвилин 15-20, до апетитною рум'яної скоринки. От і все, закуска "незвичайна" готова до подачі. Пригощайтеся!