Рецепт Лікарська ковбаса фото

Лікарська ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Куряче філе, Ковбаса, Варена ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок

Мало хто з нас не купує ковбасу на сніданок або просто на перекус. Сьогодні я розповім вам, як приготувати докторську ковбасу вдома без шкідливих добавок. Зробіть її для себе і своєї сім'ї.

Така ковбаса дуже схожа на ту, що ми купуємо в магазинах, а відрізняється лише тим, що вона з повністю натуральних продуктів. Цю ковбасу можна без побоювання давати дітям, смажити її, класти на бутерброд або використовувати в салат. Також можете додати в фарш свинину. За бажанням можете додати подрібнений болгарський перець, тоді ваша докторська ковбаса стане пікантною. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Білок яєчний - 2 штуки
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Буряковий сік - 30 мілілітрів
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
лікарська ковбаса - фото крок 1
Філе пропустіть спочатку через м'ясорубку, а потім подрібніть в блендері. Консистенція фаршу повинна бути дуже гладкою і кашоподібною.
лікарська ковбаса - фото крок 2
У фарш влийте вершки і додайте білки, а також сіль з перцем і буряковий сік. Все добре перемішайте.
лікарська ковбаса - фото крок 3
У фольгу викладіть фарш, сформувати конфетті, покладіть отриману цукерку в пакет. Помістіть ковбасу в киплячу воду і готуйте 1 час. Готову ковбасу остудіть, а потім вийміть з упаковки.

Схожі рецепти