Лікарська ковбаса
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто з нас не купує ковбасу на сніданок або просто на перекус. Сьогодні я розповім вам, як приготувати докторську ковбасу вдома без шкідливих добавок. Зробіть її для себе і своєї сім'ї.
Така ковбаса дуже схожа на ту, що ми купуємо в магазинах, а відрізняється лише тим, що вона з повністю натуральних продуктів. Цю ковбасу можна без побоювання давати дітям, смажити її, класти на бутерброд або використовувати в салат. Також можете додати в фарш свинину. За бажанням можете додати подрібнений болгарський перець, тоді ваша докторська ковбаса стане пікантною. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Білок яєчний - 2 штуки
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Буряковий сік - 30 мілілітрів
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
Філе пропустіть спочатку через м'ясорубку, а потім подрібніть в блендері. Консистенція фаршу повинна бути дуже гладкою і кашоподібною.
У фарш влийте вершки і додайте білки, а також сіль з перцем і буряковий сік. Все добре перемішайте.
У фольгу викладіть фарш, сформувати конфетті, покладіть отриману цукерку в пакет. Помістіть ковбасу в киплячу воду і готуйте 1 час. Готову ковбасу остудіть, а потім вийміть з упаковки.