Рецепт Черешня в клярі фото

Черешня в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Черешня
Рецепти без шкоди
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Смак виходить як смажені пиріжки з вишнею.


Опис приготування:

Даємо відстій і подаємо до столу.

  • Черешня - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Пиво світле - 50 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (в тісто )
  • Масло рослинне - 200 грам (для фритюру)
  • Сіль на кінчику ножа - 1 грам
черешня в клярі - фото крок 1
Додати в борошно сіль. Додати жовток, пиво, рослинна олія. Перемішати. Повинна вийти консистенція густої сметани.
Якщо вийшло рідкувато, додайте трохи борошна, якщо густовато, то пива .
черешня в клярі - фото крок 2
Білки збити окремо і ввести акуратно в тесто.Черешню моєму і підсушують. Кожну Черешенька беремо за хвостик, опускаємо в кляр і тут же в розпечене масло. Так чинимо з кожної.
черешня в клярі - фото крок 3
Готові черешеньки посипаємо цукровою пудрою

Схожі рецепти