Черешня в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Смак виходить як смажені пиріжки з вишнею.
Даємо відстій і подаємо до столу.
- Черешня - 150 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Пиво світле - 50 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (в тісто )
- Масло рослинне - 200 грам (для фритюру)
- Сіль на кінчику ножа - 1 грам
Додати в борошно сіль. Додати жовток, пиво, рослинна олія. Перемішати. Повинна вийти консистенція густої сметани.
Якщо вийшло рідкувато, додайте трохи борошна, якщо густовато, то пива .
Якщо вийшло рідкувато, додайте трохи борошна, якщо густовато, то пива .
Білки збити окремо і ввести акуратно в тесто.Черешню моєму і підсушують. Кожну Черешенька беремо за хвостик, опускаємо в кляр і тут же в розпечене масло. Так чинимо з кожної.
Готові черешеньки посипаємо цукровою пудрою