Рецепт Котлети з кабачків і фаршу фото

Котлети з кабачків і фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 50 хв.

Ви навіть не уявляєте, які ніжні і соковиті котлетки виходять, якщо додати в них молодий кабачок - такий смакоти ви ще ніколи не пробували! Рецепт коле з кабачків і фаршу - для вас.

Опис приготування:

Зараз я розповім вам дуже простий рецепт котлет з кабачків і фаршу, які відмінно урізноманітнюють ваш повсякденний раціон. Це чудове блюдо для літнього сезону, яке я готую дуже часто, як тільки починає дозрівати урожай кабачків. Взагалі влітку і восени я намагаюся додавати в меню якомога більше овочів, котлети не стали винятком, і саме таким чином у мене і з'явився рецепт приготування котлет з кабачків і фаршу. Насправді, додати до фаршу можна практично будь-який овоч і це анітрохи не погіршить смак котлет, а скоріше навпаки покращить і привнесе нову нотку в звичне блюдо. Але з кабачками котлети мені подобаються найбільше, тому що вони виходять неймовірно м'які і при цьому соковиті - навіть описати неможливо цей приголомшливий смак. Краще спробуйте самі, і я сподіваюся, що сподобаються вам, так само як і мені, і домашнім!

  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Кабачок молодий - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
котлети з кабачків і фаршу - фото крок 1
Насамперед, нам необхідно натерти кабачки на крупній тертці. А якщо ви хочете, щоб смак кабачків був не таким яскравим, то можете потерти їх і на середній терці.
котлети з кабачків і фаршу - фото крок 2
Потім нам слід дуже добре віджати рідину з кабачкової маси, щоб котлетний фарш не вийшов занадто рідкий.
котлети з кабачків і фаршу - фото крок 3
Перекладаємо в миску до тертим кабачкам фарш, розбиваємо яйце, солимо і перчимо. При бажанні ви можете додати спеції на свій смак.
котлети з кабачків і фаршу - фото крок 4
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до утворення однорідної маси.
котлети з кабачків і фаршу - фото крок 5
В окрему миску насипаємо борошно і починаємо формувати котлети з фаршу. Кожну котлетку необхідно гарненько обваляти в борошні.
котлети з кабачків і фаршу - фото крок 6
У сковороді розігріваємо олію і викладаємо на неї наші котлетки.
котлети з кабачків і фаршу - фото крок 7
Смажимо їх на повільному вогні з усіх боків до золотистої скоринки. Котлети готові, всім смачного!

Схожі рецепти