Котлети з кабачків і фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Ви навіть не уявляєте, які ніжні і соковиті котлетки виходять, якщо додати в них молодий кабачок - такий смакоти ви ще ніколи не пробували! Рецепт коле з кабачків і фаршу - для вас.
Зараз я розповім вам дуже простий рецепт котлет з кабачків і фаршу, які відмінно урізноманітнюють ваш повсякденний раціон. Це чудове блюдо для літнього сезону, яке я готую дуже часто, як тільки починає дозрівати урожай кабачків. Взагалі влітку і восени я намагаюся додавати в меню якомога більше овочів, котлети не стали винятком, і саме таким чином у мене і з'явився рецепт приготування котлет з кабачків і фаршу. Насправді, додати до фаршу можна практично будь-який овоч і це анітрохи не погіршить смак котлет, а скоріше навпаки покращить і привнесе нову нотку в звичне блюдо. Але з кабачками котлети мені подобаються найбільше, тому що вони виходять неймовірно м'які і при цьому соковиті - навіть описати неможливо цей приголомшливий смак. Краще спробуйте самі, і я сподіваюся, що сподобаються вам, так само як і мені, і домашнім!
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Кабачок молодий - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком