Котлети з фаршу індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичні, смачні і ні крапельки не жирні - саме ось такі котлети вийдуть, якщо ви приготуєте їх у цій простому рецептом. При цьому ви ще і заощадите час, біля плити стояти не треба.
Пропоную приготувати смачні дієтичні котлети з м'яса індички. Немає хліба, без зайвого жиру, який вбрався б в котлети при смаженні ... Хіба не такі котлети ви і хотіли приготувати на обід або вечерю? сподіваюся, що цей рецепт, в якому детально описано, як приготувати котлети з фаршу індички в духовці, вам стане в нагоді. Котлети подавати найкраще з соусом, адже там суцільне м'ясо, і після звичайних котлет ці здадуться вам сухуватими.
- М'ясо індички - 400-500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець мелений - 1-2 Щепоток
- Молоко - 2 Ст. Ложки (або вода)
- Масло рослинне - 0, 5 Ст. Ложки (для змащення дека)
Найкраще робити котлети з м'яса з стегна індички. Котлети з грудки будуть сухуватими. М'ясо миємо й нарізаємо на шматочки дрібніші, щоб було легко прокрутити м'ясо через м'ясорубку.
Подрібнюємо м'ясо за допомогою м'ясорубки. Заодно з м'ясом прокрутимо очищену цибулину.
Тепер додамо до одержали фаршу сіль, перець, яйце і молоко (або воду). Ретельно перемішуємо фарш, відбиваємо і даємо йому постояти-дозріти хвилин 15-20.
Змащуємо форму, в якій будемо запікати котлети, рослинним маслом, викладаємо в неї сфорязикні котлети. Не треба робити їх маленькими, з даної кількості продуктів можна сформувати 8-10 котлет. Ставимо наші котлети запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.