«Їжачки» з фаршу індички з рисом
(покроковий рецепт з фото)
«Їжачки», фрикадельки, тефтелі, м'ясні кульки… Назв цієї страви безліч, але це не змінює його неповторний смак і універсальність. Розповідаю, як приготувати «Їжачки» з фаршу індички з рисом.
М'ясну складову можна використовувати будь-яку: курка, свинина, яловичина, телятина, індичка, качка і інші. Мал також можна взяти будь-який. У деяких рецептах рис не додають, але мені з ним більше подобається. Тим більше, що завдяки рису «їжачків» виходить набагато більше, і вони ситніше. Подаю їх з будь-яким гарніром або їм просто з хлібом.
- Фарш індички - 900 грам
- Мал - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Італійська приправа - 1 Чайна ложка
- Бульйон - 4 склянки
- Крохмаль кукурудзяний - 4 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
4. Готові кульки посипаю дрібно посічений зеленою цибулею або іншою зеленню. Смачного!