Рецепт «Їжачки» з фаршу індички з рисом фото

«Їжачки» з фаршу індички з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Крупи, Мал
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

«Їжачки», фрикадельки, тефтелі, м'ясні кульки… Назв цієї страви безліч, але це не змінює його неповторний смак і універсальність. Розповідаю, як приготувати «Їжачки» з фаршу індички з рисом.

М'ясну складову можна використовувати будь-яку: курка, свинина, яловичина, телятина, індичка, качка і інші. Мал також можна взяти будь-який. У деяких рецептах рис не додають, але мені з ним більше подобається. Тим більше, що завдяки рису «їжачків» виходить набагато більше, і вони ситніше. Подаю їх з будь-яким гарніром або їм просто з хлібом.

  • Фарш індички - 900 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Італійська приправа - 1 Чайна ложка
  • Бульйон - 4 склянки
  • Крохмаль кукурудзяний - 4 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
4. Готові кульки посипаю дрібно посічений зеленою цибулею або іншою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти