Їжачки з індички з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю з вами поділитися гарним і простим рецептом їжачків з індички з рисом. Виходить смачне і соковите блюдо, яке ще й на вигляд класне. Апетитні і оригінальні "їжачки" На всі випадки життя!
Рецепт приготування їжачків з індички з рисом - для вас! Мені дуже подобається, як рис при готуванні набухає і збільшується, починаючи "вилазити" з кульок, виступаючи то там, то сям. Ось і виходить, що закладали ви в бульйон кульки, а отримали "їжачків"! Спробуйте самі, ваші домочадці і ви будете в захваті від цієї страви!
- Фарш з індички - 700 грам (або 1 кг файлу, яке треба перекрутити через м'ясорубку)
- Мал - 200 грам
- Бульйон - 500 грам
- Томатна паста - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
1. Добре змішаємо фарш, промитий рис, терту на дрібній тертці моркву і подрібнені в кашку цибулю і часник. Сюди ж - спеції, перемішаємо.
2. Вологими руками ліпимо невеликі кульки. Викладаємо їх на дно гусятниці, викласти, горщика або великої каструлі.
3. А тепер просто заливаємо бульйоном, додамо томатну пасту і спеції за смаком. Відправимо в духовку, розігріту 180 градусів, з 40 хвилин.
4. От і все! Смачного!