Рецепт Їжачки з індички з рисом фото

Їжачки з індички з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поспішаю з вами поділитися гарним і простим рецептом їжачків з індички з рисом. Виходить смачне і соковите блюдо, яке ще й на вигляд класне. Апетитні і оригінальні"їжачки" На всі випадки життя!

Опис приготування:

Рецепт приготування їжачків з індички з рисом - для вас! Мені дуже подобається, як рис при готуванні набухає і збільшується, починаючи"вилазити" з кульок, виступаючи то там, то сям. Ось і виходить, що закладали ви в бульйон кульки, а отримали"їжачків" ! Спробуйте самі, ваші домочадці і ви будете в захваті від цієї страви!

  • Фарш з індички - 700 грам (або 1 кг файлу, яке треба перекрутити через м'ясорубку)
  • Мал - 200 грам
  • Бульйон - 500 грам
  • Томатна паста - 150 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції - За смаком
їжачки з індички з рисом - фото крок 1
1. Добре змішаємо фарш, промитий рис, терту на дрібній тертці моркву і подрібнені в кашку цибулю і часник. Сюди ж - спеції, перемішаємо.
їжачки з індички з рисом - фото крок 2
2. Вологими руками ліпимо невеликі кульки. Викладаємо їх на дно гусятниці, викласти, горщика або великої каструлі.
їжачки з індички з рисом - фото крок 3
3. А тепер просто заливаємо бульйоном, додамо томатну пасту і спеції за смаком. Відправимо в духовку, розігріту 180 градусів, з 40 хвилин.
їжачки з індички з рисом - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти