«Їжачки» з курячого фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться приготувати щось смачненьке, ситне і не дуже складне, скористайтеся цією класною ідеєю. Підійде на обід і вечерю, для дорослих і дітей, як основне гаряче або інгредієнт супу.
Існує безліч варіантів цієї страви. Хтось запікає їх, хтось гасить з томатним або сметанним соусом, я ж хочу запропонувати найпростіший і швидкий варіант, як приготувати "їжачки" з курячого фаршу з рисом, - обсмажити на сковороді. Рекомендую обов'язково взяти рецепт на замітку!
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Фарш курячий - 450 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
2. З отримав фаршу сформуйте невеликі "їжачки" (вийде близько 35-40 штук) і відправте на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
4. Подавайте їх до столу з гарніром, салатом або додавайте в супчик, наприклад.