Рецепт «Їжачки» з курячого фаршу з рисом фото

«Їжачки» з курячого фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячий фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Коли хочеться приготувати щось смачненьке, ситне і не дуже складне, скористайтеся цією класною ідеєю. Підійде на обід і вечерю, для дорослих і дітей, як основне гаряче або інгредієнт супу.

Опис приготування:

Існує безліч варіантів цієї страви. Хтось запікає їх, хтось гасить з томатним або сметанним соусом, я ж хочу запропонувати найпростіший і швидкий варіант, як приготувати"Їжачки" з курячого фаршу з рисом, - обсмажити на сковороді. Рекомендую обов'язково взяти рецепт на замітку!

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Фарш курячий - 450 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
& Quot; Їжачки
1. Насамперед відваріть до напівготовності в підсоленій воді рис і остудіть трохи. З'єднайте його в глибокій мисці з фаршем, яйцем, дрібно нарізаною цибулею. Додайте сіль і перець за смаком. Все як слід перемішайте.
& Quot; Їжачки
2. З отримав фаршу сформуйте невеликі"їжачки" (вийде близько 35-40 штук) і відправте на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
& Quot; Їжачки
3. Ось такі апетитні"їжачки" виходять.
& Quot; Їжачки
4. Подавайте їх до столу з гарніром, салатом або додавайте в супчик, наприклад.

Схожі рецепти