Їжачки з фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Їжачки з фаршу з рисом сподобаються вашим дітям. Це легке і корисно блюдо, яке вдало поєднує в собі гарнір і м'ясо. На його приготування не піде багато часу, тому обов'язково готуйте!
Хочете дізнатися, як приготувати їжачки з фаршу з рисом? відмінно, тоді цей покроковий рецепт - це саме те, що вам треба! Блюдо виходить дуже дієтичним, їм можна нагодувати як дітей, так і дорослих. Смачного!
- Мал - 130 грам
- Куряче філе - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
Візьміть довгозернистий рис, промийте його під проточною водою і покладіть в миску. Залийте рис чистою холодною водою і залиште набухати на дві години.
Тепер вам необхідно зробити фарш, поки рис набухає. Для цього пропустіть куряче філе через м'ясорубку разом з часником, посоліть і поперчіть за смаком.
Сформуйте з отриманого фаршу кульки середнього розміру. Потім злийте воду з рису, викладіть його на тарілку, обваляйте в рисі кожен кульку.
Перекладіть все кульки в рисі в пароварку, додавши до них лавровий лист. Накрийте кришкою пароварку і готуйте кульки тридцять хвилин.