Рецепт Їжачки з фаршу з рисом фото

Їжачки з фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Їжачки з фаршу з рисом сподобаються вашим дітям. Це легке і корисно блюдо, яке вдало поєднує в собі гарнір і м'ясо. На його приготування не піде багато часу, тому обов'язково готуйте!

Опис приготування:

Хочете дізнатися, як приготувати їжачки з фаршу з рисом? відмінно, тоді цей покроковий рецепт - це саме те, що вам треба! Блюдо виходить дуже дієтичним, їм можна нагодувати як дітей, так і дорослих. Смачного!

  • Мал - 130 грам
  • Куряче філе - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
їжачки з фаршу з рисом - фото крок 1
Візьміть довгозернистий рис, промийте його під проточною водою і покладіть в миску. Залийте рис чистою холодною водою і залиште набухати на дві години.
їжачки з фаршу з рисом - фото крок 2
Тепер вам необхідно зробити фарш, поки рис набухає. Для цього пропустіть куряче філе через м'ясорубку разом з часником, посоліть і поперчіть за смаком.
їжачки з фаршу з рисом - фото крок 3
Сформуйте з отриманого фаршу кульки середнього розміру. Потім злийте воду з рису, викладіть його на тарілку, обваляйте в рисі кожен кульку.
їжачки з фаршу з рисом - фото крок 4
Перекладіть все кульки в рисі в пароварку, додавши до них лавровий лист. Накрийте кришкою пароварку і готуйте кульки тридцять хвилин.

Схожі рецепти