Їжачки з фаршу і рису
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте, ситне і смачне блюдо! Відмінна ідея нагодувати м'ясом не тільки дорослих, але і дітей. Сподіваюся, що мій варіант їжачків вам сподобається!
Приготувати їжачки з фаршу і рису досить просто, блюдо не зажадає від вас особливих кулінарних навичок. Досить з'єднати всі інгредієнти, перемішати і відварити кульки з фаршу на пару. Можна їжачки також запекти в духовці або обсмажити на сковороді і згасити в томатному соусі, який спосіб приготування вибрати, вирішувати вам. Взагалі це блюдо, варіація на тему тефтелей. Єдина відмінність, що рис ми не відварюємо попередньо до готовності, а використовуємо сирої. Ця маніпуляція робить кульки з фаршу не тільки на вигляд із забавними стирчать голочками, але і значно економить час. В цілому їжачки за цим рецептом виходять дуже ніжними, смачними і апетитними. У фарш можна додавати будь-які овочі для різноманітності, у мене сьогодні кабачок, який зробить їжачки не тільки більш корисними, але і додасть їм соковитість.
- Фарш - 500 грам
- Мал - 120 грам (довгозерний)
- Кабачок - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Вода - 50 мілілітрів
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком