Їжачки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Їжачки з фаршу - дуже популярна страва на будь-якому столі. Хочете дізнатися, як приготувати їжачки з фаршу? Читайте рецепт!
Їжачки з фаршу - вельми універсальне блюдо, яке вимагає мінімум сил, часу і продуктів. Воно підходить до будь-якого гарніру - картоплі, рису или макаронам, а також може бути самостійною стравою. До їжачкам можна приготувати багато різних соусів - з овочів, томатної пасти або сметана. Ну а в цілому, це просте і вірне рішення для сімейної вечері. Читайте, як приготувати їжачки з фаршу!
- Фарш - 500 грам (вибирайте яловичий фарш)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Зелень, сіль, спеції - - За смаком
Мал промийте та відваріть в підсоленій воді до напівготовності. Фарш змішайте з натертим на дрібній тертці або пропущеним через м'ясорубку цибулею, морквою і часником. Додайте дрібно нашатковану зелень, сіль і спеції.
З фаршу сформуйте однакові кульки діаметром в 5 см.
Кожен кульку обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.
Викладіть тефтелі на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуйте до появи золотистої скоринки з двох сторін.
Їжачки з фаршу готові. Смачного!