Їжачки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Їжачки з фаршу - дуже популярна страва на будь-якому столі. Хочете дізнатися, як приготувати їжачки з фаршу? Читайте рецепт!
Їжачки з фаршу - вельми універсальне блюдо, яке вимагає мінімум сил, часу і продуктів. Воно підходить до будь-якого гарніру - картоплі, рису или макаронам, а також може бути самостійною стравою. До їжачкам можна приготувати багато різних соусів - з овочів, томатної пасти або сметана. Ну а в цілому, це просте і вірне рішення для сімейної вечері. Читайте, як приготувати їжачки з фаршу!
- Фарш - 500 грам (вибирайте яловичий фарш)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Зелень, сіль, спеції - - За смаком
![їжачки з фаршу - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/ejiki_iz_farsha-59021.webp)
Мал промийте та відваріть в підсоленій воді до напівготовності. Фарш змішайте з натертим на дрібній тертці або пропущеним через м'ясорубку цибулею, морквою і часником. Додайте дрібно нашатковану зелень, сіль і спеції.
![їжачки з фаршу - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/ejiki_iz_farsha-59022.webp)
З фаршу сформуйте однакові кульки діаметром в 5 см.
![їжачки з фаршу - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/ejiki_iz_farsha-59023.webp)
Кожен кульку обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.
![їжачки з фаршу - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/ejiki_iz_farsha-59024.webp)
Викладіть тефтелі на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуйте до появи золотистої скоринки з двох сторін.
![їжачки з фаршу - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/ejiki_iz_farsha-59025.webp)
Їжачки з фаршу готові. Смачного!