Рецепт Їжачки з фаршу фото

Їжачки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Обід на швидку руку, День народження
Гарячі страви

Їжачки з фаршу - дуже популярна страва на будь-якому столі. Хочете дізнатися, як приготувати їжачки з фаршу? Читайте рецепт!

Їжачки з фаршу - вельми універсальне блюдо, яке вимагає мінімум сил, часу і продуктів. Воно підходить до будь-якого гарніру - картоплі, рису или макаронам, а також може бути самостійною стравою. До їжачкам можна приготувати багато різних соусів - з овочів, томатної пасти або сметана. Ну а в цілому, це просте і вірне рішення для сімейної вечері. Читайте, як приготувати їжачки з фаршу!

  • Фарш - 500 грам (вибирайте яловичий фарш)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Мал - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Зелень, сіль, спеції - - За смаком
їжачки з фаршу - фото крок 1
Мал промийте та відваріть в підсоленій воді до напівготовності. Фарш змішайте з натертим на дрібній тертці або пропущеним через м'ясорубку цибулею, морквою і часником. Додайте дрібно нашатковану зелень, сіль і спеції.
їжачки з фаршу - фото крок 2
З фаршу сформуйте однакові кульки діаметром в 5 см.
їжачки з фаршу - фото крок 3
Кожен кульку обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.
їжачки з фаршу - фото крок 4
Викладіть тефтелі на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуйте до появи золотистої скоринки з двох сторін.
їжачки з фаршу - фото крок 5
Їжачки з фаршу готові. Смачного!

Схожі рецепти