Рулет з фаршу індички
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з фаршу індички - відмінне дієтичне блюдо. М'який, соковитий рулет красиво виглядає на зрізі і буде ефектно виглядати на святковому столі.
Такий рулет можна приготувати в каструлі на плиті, в мультиварці, на пару або мікрохвильовці. У будь-якому варіанті вийде смачно. Щільний, соковитий м'ясний шар з начинкою з ніжного омлету з грибами. Це дуже смачно!
- Фарш індички - 600 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Молоко - 250 мілілітрів(150 мл. - в фарш, 100 мл. - в начинку)
- Сухарі паніровочні - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 150 грам
- Соняшникова олія - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування рулету.
Цибулю і часник очистіть, помийте і пропустіть через м'ясорубку. Викладіть в миску з фаршем індички.
Панірувальні сухарі насипте в мисочку.
Влийте гаряче молоко і перемішайте.
Додайте сухарі з молоком в фарш.
Приправити сіллю і poperčite.
Ретельно перемішайте фарш.
У миску розбийте яйця.
Влейте молоко.
Посоліть і збийте яйця з молоком.
Печериці наріжте і викладіть в сковороду.
Обсмажте в невеликій кількості соняшникової олії.
Залийте печериці яйцями з молоком. Накрийте сковороду кришкою і приготуйте омлет.
Пакет або рукав для запікання складіть в 2-4 шару. Викладіть на нього фарш.
На фарш викладіть омлет.
Поверніть фарш з омлетом в рулет, упакуйте в рукав для запікання.
У каструлю викладіть рулет і налийте воду. Варіть рулет під кришкою на невеликому вогні 45-50 хвилин до готовності.
Після рулет дуже добре охолодіть, наріжте і подавайте до столу.