Смажена оселедець
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижно, але смажена оселедець в домашніх умовах зазвичай не готується, а дуже даремно, - це економно, ситно і дуже смачно! При чому це чисто "чоловічий" рецепт, - чомусь у чоловіків виходить смачніше.
Такий простий рецепт смаженої оселедця добре підходить для самих ледачих господарок, або ж горезвісних парубоцьких вечерь. Словом, базовий рецепт приготування смаженої оселедця, а ви вже далі сам думайте, до чого подавати і як є. Приємною готування!
- Оселедець заморожена - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1 щіпка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Оселедець очищаємо від луски, і можете розрізати уздовж і видалити нутрощі.
2. Тепер ріжемо вже поперечно, не надто товстими шматочками. Натираємо сіллю.
3. Тепер обвалюють шматочки в борошні, або ж просто смажимо, трохи потрусивши борошном кожен шматок.
4. Перевертаємо, смажимо з іншого боку. Готово!