Рецепт Колобки з спагетті фото

Колобки з спагетті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Пропоную приготувати колобки з спагетті з начинкою з фаршу і овочів. Процес може здатися трохи складним, але воно того варто! Блюдо виходить смачним і ситним, рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Рецепт має відношення до сицилійської кухні, блюдо називається"аранчіні" . Готують аранчіні як правило з рису, але і варіант з спагетті не менше смачний. Приготувати колобки з спагетті можна безпосередньо перед подачею на стіл або заготовити про запас. Просто після того, як ви їх обваляти в сухарях, приберіть аранчіні в морозилку. У потрібний момент вам залишиться їх тільки дістати і обсмажити у фритюрі. Смачний і ситний обід або вечерю всього через кілька хвилин буде готовий.

  • Борошно - 120 грам
  • Вода - 270 мілілітрів
  • Сухарі для панірування - 200 грам
  • Фарш - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука( (невеликий))
  • Горошок зелений - 80 гр. Грами
  • Томатна паста - 1 чайних ложок
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Куркума - 1 чайних ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Жовтки - 2 штуки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Спагеті - 250 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
колобки з спагетті - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
колобки з спагетті - фото крок 2
Поставте каструлю з водою на вогонь. Після закипання додайте за смаком сіль, куркуму і спагетті. Відваріть їх до готовності, відкиньте на друшляк, після чого перекладіть в прямокутне блюдо і полийте спагетті рослинним маслом.
колобки з спагетті - фото крок 3
Як тільки паста охолоне, додайте вершкове масло, порізане кубиками.
колобки з спагетті - фото крок 4
Перемішайте спагетті з маслом і додайте дрібно натерту сир (трохи залиште для начинки) і яєчні жовтки.
колобки з спагетті - фото крок 5
Знову все перемішайте і наріжте спагетті кухонними ножицями. Накрийте харчової плівкою і приберіть в холодильник на одну ніч.
колобки з спагетті - фото крок 6
Для начинки наріжте невеликими кубиками ріпчасту цибулю, обсмажте його до м'якості. Додайте будь-м'ясний фарш.
колобки з спагетті - фото крок 7
Обсмажте все разом, розбиваючи грудочки фаршу лопаткою. Як тільки він побіліє, додайте сіль і спеції за смаком, влийте томатну пасту, розведену в 25 мл води, та продовжуйте готувати все разом ще 2-3 хвилини.
колобки з спагетті - фото крок 8
В самому кінці додайте зелений горошок.
колобки з спагетті - фото крок 9
Як тільки начинка буде готова, дайте їй охолонути.
колобки з спагетті - фото крок 10
Для того щоб приготувати аранчіні, застелите стіл харчовою плівкою. Я використовую рукав для запікання. Розподіліть пасту в формі невеликих коржів. По центру покладіть трохи фаршу і нарізаний кубиками сир.
колобки з спагетті - фото крок 11
Накрийте начинку залишилися спагетті і акуратно руками сформуйте кульки розміром приблизно трохи менше тенісного м'ячика. Накрийте їх харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 20 хвилин.
колобки з спагетті - фото крок 12
З борошна, води і солі приготуйте кляр. Перемішайте його віночком, щоб не було грудочок.
колобки з спагетті - фото крок 13
Дістаньте колобки з холодильника і занурте кожен спершу в клярі, потім обваляйте в панірувальних сухарях. Якщо вам здасться, що вони не дуже добре тримають форму, то першим кроком обваляйте їх з усіх боків попередньо в борошні, а вже потім в клярі і в сухарях.
колобки з спагетті - фото крок 14
Розігрійте рослинна олія для фритюру і обсмажуйте колобки по 2-3 штуки до золотистого кольору. Після чого перекладіть на серветку, щоб прибрати надлишки масла.
колобки з спагетті - фото крок 15
Колобки з спагетті готові. Подавати бажано відразу ж!
колобки з спагетті - фото крок 16
Зверху утворюється хрустка смачна скоринка, а всередині - ніжна начинка з спагетті, сиру і м'ясного фаршу. Смачно зі свіжими овочами або будь-яким соусом. Смачного!

Схожі рецепти