Старорусские сирні колобки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ваші діти погано їдять сир, то сирники допоможуть вирішити цю проблему! Дуже смачне блюдо, яке можна приготувати на сніданок або влаштувати легку вечерю. Пригощайтеся!
У начинку можна додати будь-які сухофрукти: в'ялену журавлину, вишню, родзинки, шматочки каррі, да все що захочете! Це буде неймовірно смачно і корисно. Запевняю, вам доведеться поділитися з маленькими прівередой! Як приготувати старорусские сирні колобки читайте в покроковому рецепті.
- Сир - 500 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Журавлина в'ялена - 50 грам
- Сіль - щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Сир розімніть виделкою і додайте манну крупу.
У сирну масу додайте одне яйце і білок. Жовток другого яйця залишимо. Також додайте сіль, цукор і в'ялену журавлину. Все добре перемішайте.
В останню чергу додайте борошно, перемішайте і дайте масі постояти 8-10 хвилин.
Деко застеліть папером для випічки. Вологими руками сформуйте колобки з отриманої маси, об'ємом зі столову ложку. Викладіть їх на деко.
Жовток трохи збийте виделкою і змастіть
Колобки силіконової пензлем. Приберіть в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Колобки силіконової пензлем. Приберіть в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Старорусские сирні колобки готові! Смачного!