Суп з колобки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і швидкий суп з колобки з фаршу. Його можна зварити з додаванням будь-якої крупи або зовсім без неї. Подавати потрібно гарячим з зеленню. Розповідаю, як приготувати суп з колобки з фаршу.
Для колобків знадобиться фарш, а ось який саме - на ваш смак. Діткам молодшого віку можна запропонувати ніжні курячі колобки, для діток старшого віку і дорослих підійде свинячо-яловичий фарш. Чиж колобки, зваріть їх у супі. Хай щастить!
- Вода - 2-3 літрів (опціонально)
- Фарш свинячо-яловичий - 400 грам
- Картопля - 350 грам
- Морква - 120 грам
- Цибуля - 120 грам
- Мал - 80-100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень - 1 пучок (зелена цибуля перо, кріп)
Підготуйте продукти для супу. Кількість води можна варіюватися в залежності від бажаної густоти супу. Доведіть воду до кипіння, не забудьте її посолити.
Поріжте очищену картоплю шматочками або соломкою.
Мал ретельно переберіть і промийте до чистої води. У киплячу воду покладіть рис і картопля, варите 15 хвилин.
Поріжте дрібно цибулю і моркву, надішліть овочі пасерувати на рослинній олії до готовності.
Фарсі сіль, поперчіть, змішайте з яйцем. Скачайте в маленькі колобки. В одному колобка приблизно 1 чайна ложка (повна) фаршу.
Через 15 хвилин варіння супу додайте колобки до рису і картоплі, проваріть ще 15 хвилин. Курячі колобки варяться менше, до 10 хвилин.
В кінці варіння заправте суп спасерувати овочами, зеленню, provara 1 хвилину - і вимкніть вогонь. Суп готовий!