Рецепт Рулетики з молодих кабачків фото

Рулетики з молодих кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, Літні
Страви з начинкою, Страви в паніровці

Рулетики з молодих кабачків - дуже смачне і гарне літнє блюдо, яке стане гідною прикрасою будь-якого святкового або повсякденного столу. Рецепт простий і не вимагає багато часу.

Якщо ви вважаєте за краще не вживати смажені страви, запікайте кабачки в духовці. У будь-якому випадку виходить ніжно, дієтично і дуже смачно! Начинку можете видозмінювати за своїм смаком, використовуючи свої улюблені інгредієнти. У мене в даному рецепті як начинку легкий варіант із зеленню, горіхами і овочами. Вийшло смачно, соковитий, запашний! Пропоную неодмінно приготувати рулетики з молодих кабачків, які цілком можуть стати як самостійною стравою, так і виступити в якості холодної або теплої закуски.

  • Кабачки - 2 штуки (молоді)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Лимон - 1/3 штуки
  • Мигдаль - 25 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сухарі для панірування - 3 Ст. Ложки
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Базилік - 2 щіпки
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль - За смаком
рулетики з молодих кабачків - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 2
Молоді кабачки не очищаючи від шкірки наріжте уздовж на тонкі пластини.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 3
Обсмажте на олії з двох боків до м'якості і перекладіть на серветку, щоб прибрати надлишки масла.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 4
Болгарський перець змастіть маслом, загорніть у фольгу і запечіть в духовці, розігрітій до 190 градусів протягом 20-30 хвилин.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 5
З'єднайте подрібнену петрушку, дрібно рубаний часник і мигдаль, базилік, сіль і 1 ст. L. Оливкового масла.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 6
Додайте 1 немає. L. Лимонного соку і перемішайте.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 7
З охололого перцю зніміть шкірку, наріжте м'якоть кубиками і додайте в начинку. Додайте сюди ж кілька пластин нерівних обсмажених кабачків (нарізаних).
рулетики з молодих кабачків - фото крок 8
Перемішайте.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 9
Посоліть кожну пластину кабачка і покладіть начинку. Поверніть рулет і збризніть соком лимона.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 10
На даному етапі можна подати вже готові рулетики з кабачків у вигляді холодної закуски, а можна обсмажити в паніровці. Для цього з'єднаєте сухарі, сіль за смаком, часниковий порошок і пару пучок цедри лимона. Можна додати чорний мелений перець.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 11
Обваляйте рулетики в паніровці і обсмажте на сковороді.
рулетики з молодих кабачків - фото крок 12
Рулетики з молодих кабачків готові. Подавайте з зеленню петрушки або базиліка. Смачного!

Схожі рецепти