Рулетики з молодих кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики з молодих кабачків - дуже смачне і гарне літнє блюдо, яке стане гідною прикрасою будь-якого святкового або повсякденного столу. Рецепт простий і не вимагає багато часу.
Якщо ви вважаєте за краще не вживати смажені страви, запікайте кабачки в духовці. У будь-якому випадку виходить ніжно, дієтично і дуже смачно! Начинку можете видозмінювати за своїм смаком, використовуючи свої улюблені інгредієнти. У мене в даному рецепті як начинку легкий варіант із зеленню, горіхами і овочами. Вийшло смачно, соковитий, запашний! Пропоную неодмінно приготувати рулетики з молодих кабачків, які цілком можуть стати як самостійною стравою, так і виступити в якості холодної або теплої закуски.
- Кабачки - 2 штуки (молоді)
- Перець болгарський - 1 штука
- Лимон - 1/3 штуки
- Мигдаль - 25 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сухарі для панірування - 3 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Базилік - 2 щіпки
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Молоді кабачки не очищаючи від шкірки наріжте уздовж на тонкі пластини.
Обсмажте на олії з двох боків до м'якості і перекладіть на серветку, щоб прибрати надлишки масла.
Болгарський перець змастіть маслом, загорніть у фольгу і запечіть в духовці, розігрітій до 190 градусів протягом 20-30 хвилин.
З'єднайте подрібнену петрушку, дрібно рубаний часник і мигдаль, базилік, сіль і 1 ст. L. Оливкового масла.
Додайте 1 немає. L. Лимонного соку і перемішайте.
З охололого перцю зніміть шкірку, наріжте м'якоть кубиками і додайте в начинку. Додайте сюди ж кілька пластин нерівних обсмажених кабачків (нарізаних).
Перемішайте.
Посоліть кожну пластину кабачка і покладіть начинку. Поверніть рулет і збризніть соком лимона.
На даному етапі можна подати вже готові рулетики з кабачків у вигляді холодної закуски, а можна обсмажити в паніровці. Для цього з'єднаєте сухарі, сіль за смаком, часниковий порошок і пару пучок цедри лимона. Можна додати чорний мелений перець.
Обваляйте рулетики в паніровці і обсмажте на сковороді.
Рулетики з молодих кабачків готові. Подавайте з зеленню петрушки або базиліка. Смачного!