Салат з молодих восьминогів
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготує салат з молодих восьминогів. Ця страва підходить для тих, хто любить морепродукти. І якщо ви один з таких людей, швидше беріться за справу! Це дуже смачно!
Маленькі восьминоги завжди викликають у мене якийсь незрозумілий захват! З одного боку виглядають вони лякаюче, ніби морські гади. З іншого боку так хочеться їх скуштувати і не розчаруватися! Давайте ж приготуємо за цікавим і вдалому рецептом!
- Восьминоги - 100 грам (міні)
- Картопля - 50 грам
- Рукола - 10 грам
- Салат фріссе - 5 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Гарбузове пюре - 100 грам
- Апельсиновий сік - 50 грам
- Кальмар - 100 грам
Кальмарів для початку розморожуємо і нарізаємо кружечками. Пам'ятайте, що вони повинні бути вже чищенням, втрачати час ні до чого. Восьминогів розморожуємо і промиваємо.
Картопля промиваємо і ріжемо на кружечки. Обсмажуємо на сковорідці, змащеній маслом, разом з морепродуктами, до готовності картоплі.
Викладаємо гарбузове пюре, змішане з апельсиновим соком і спеціями, на салатну тарілку. Спеції вибираємо на свій смак. Я додала базилік.
Салати рукола і фріссе промиваємо проточною водою. Позбавляємося від зів'ялих листочків. Обдаємо оливковою олією і всипаємо трохи солі і спецій.
Викладаємо по черзі морепродукти з картоплею на тарілку з гарбузово-апельсиновим соусом. Потім викладаємо свіжий салатний мікс. Смачного!