Рецепт Мойва, смажена на сковороді фото

Мойва, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Мойва
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні у мене ароматний рибний вечерю! А ви знаєте, як швидко посмажити цю рибку? Хочу поділитися секретом, як приготувати мойву, смажену на сковороді, з хрусткою скоринкою красиво і смачно!

Опис приготування:

Щоб рибка була хрусткою і смачною, смажте її цілком! Так, так, не потрібно потрошити її. Вимийте ретельно і обсушити, запаніруйте в борошні і смажте, все просто! У вас вийде ідеально золотиста хрустка смажена рибка до будь-якого гарніру.

  • Мойва - 500 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Приправа для риби - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
мойва, смажена на сковороді - фото крок 1
Підготуйте продукти. Рибу заздалегідь розморозити при кімнатній температурі. Вимийте і покладіть на друшляк, щоб стекла добре вода. Не потрібно потрошити рибу, інакше при смаженні весь внутрішній жир піде.
мойва, смажена на сковороді - фото крок 2
Борошно змішайте з сіллю і спеціями.
мойва, смажена на сковороді - фото крок 3
Рибку панірують у борошні з усіх боків.
мойва, смажена на сковороді - фото крок 4
Поставте сковороду на плиту, розігрійте масло. Викладайте мойву і смажте на повільному вогні до золотистої скоринки. Не поспішайте перевертати рибу, нехай вона добре підсмажиться спочатку з одного боку, потім з іншого.
мойва, смажена на сковороді - фото крок 5
Смажена мойва на сковороді готова! Подавайте рибку з овочами і зеленню. Приємного!

Схожі рецепти