Мойва смажена
(покроковий рецепт з фото)
Мойва смажена - прекрасне блюдо для рибних гурманів. Готувати цю рибу дуже просто, даний покроковий рецепт з фото розповість вам, як зробити це максимально просто, швидко і смачно.
Мойву смажену обожнюють мої домашні. Її готую постійно, вже дуже вони люблять цю невигадливу рибку. Але, насправді, вона дуже смачна і корисна. До речі, я іноді деко застилаю пергаментом, який трохи скроплюю оливковою олією. Так просто простіше потім відмивати його, і риба виходить не такою жирною. Отже, рецепт смаженої мойви - до вашої уваги!
- Мойва - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець - - За смаком
- Рослинна олія - - За смаком
- Борошно - 100-150 грам
Рибу миємо і просушують паперовим рушником.
В рибу вичавлюємо лимон.
Борошно змішати з сіллю і перцем, приправою. І обваляти в ній рибу.
Рибу викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на хвилин 15 - 20.
Готово!