Рецепт Мойва смажена фото

Мойва смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Мойва
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Мойва смажена - прекрасне блюдо для рибних гурманів. Готувати цю рибу дуже просто, даний покроковий рецепт з фото розповість вам, як зробити це максимально просто, швидко і смачно.

Опис приготування:

Мойву смажену обожнюють мої домашні. Її готую постійно, вже дуже вони люблять цю невигадливу рибку. Але, насправді, вона дуже смачна і корисна. До речі, я іноді деко застилаю пергаментом, який трохи скроплюю оливковою олією. Так просто простіше потім відмивати його, і риба виходить не такою жирною. Отже, рецепт смаженої мойви - до вашої уваги!

  • Мойва - 1 кілограм
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Рослинна олія - - За смаком
  • Борошно - 100-150 грам
мойва смажена - фото крок 1
Рибу миємо і просушують паперовим рушником.
мойва смажена - фото крок 2
В рибу вичавлюємо лимон.
мойва смажена - фото крок 3
Борошно змішати з сіллю і перцем, приправою. І обваляти в ній рибу.
мойва смажена - фото крок 4
Рибу викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на хвилин 15 - 20.
мойва смажена - фото крок 5
Готово!

Схожі рецепти