Куряча грудка «Гребінка»
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо з розряду "швидко і просто" . Грудка виходить соковита з хрусткою скоринкою і незвичайної форми. Пригощайтеся.
Це досить просте як з приготування, так і за інгредієнтами блюдо. Аджику можете замінити на будь-які Ваші улюблені спеції, а частина борошна - на панірувальні сухарі, які застосовуються для другої панірування. Якщо у вас немає кухонного термометра, то готовність масла можна визначити за допомогою шматочка картоплі. Якщо при опусканні на ньому утворюються бульбашки, то масло готове. Смачного!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Аджика - За смаком
- Масло рослинне - 500 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
Складові.
Вимийте і висушіть курячу грудку. Надріжте грудки поперек на смужки, НЕ дорізаючи до кінця.
Змішайте борошно, сіль і аджику.
Обваляйте грудки в борошняної масі так, щоб вона потрапила всередину розрізів.
Збийте виделкою яйця і умочіть грудки з усіх боків.
Перекладіть грудки знову в борошняну масу і обсипте всі сторони, включаючи розрізи.
Розігрійте масло до 120 градусів і обсмажте грудки до готовності.
Перекладіть готові грудки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир.
Розріжте грудки уздовж і подавайте.