Рецепт Куряча грудка «Гребінка» фото

Куряча грудка «Гребінка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Птах , Курка , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Блюдо з розряду"швидко і просто" . Грудка виходить соковита з хрусткою скоринкою і незвичайної форми. Пригощайтеся.

Опис приготування:

Це досить просте як з приготування, так і за інгредієнтами блюдо. Аджику можете замінити на будь-які Ваші улюблені спеції, а частина борошна - на панірувальні сухарі, які застосовуються для другої панірування. Якщо у вас немає кухонного термометра, то готовність масла можна визначити за допомогою шматочка картоплі. Якщо при опусканні на ньому утворюються бульбашки, то масло готове. Смачного!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Аджика - За смаком
  • Масло рослинне - 500 мілілітрів
  • Куряче яйце - 2 штуки
куряча грудка
Складові.
куряча грудка
Вимийте і висушіть курячу грудку. Надріжте грудки поперек на смужки, НЕ дорізаючи до кінця.
куряча грудка
Змішайте борошно, сіль і аджику.
куряча грудка
Обваляйте грудки в борошняної масі так, щоб вона потрапила всередину розрізів.
куряча грудка
Збийте виделкою яйця і умочіть грудки з усіх боків.
куряча грудка
Перекладіть грудки знову в борошняну масу і обсипте всі сторони, включаючи розрізи.
куряча грудка
Розігрійте масло до 120 градусів і обсмажте грудки до готовності.
куряча грудка
Перекладіть готові грудки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир.
куряча грудка
Розріжте грудки уздовж і подавайте.

Схожі рецепти