Дієтична куряча грудка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, куряча грудка - продукт дієтичний. У ній практично відсутній жир, зате білка - хоч відбавляй. Пропоную замаринувати курячу грудку в кефірі, а потім запекти її в духовці.
Перед вами простий рецепт приготування дієтичної курячої грудки в духовці. Блюдо виходить ароматним, ситним і, що важливим, корисним і легким. На гарнір можна приготувати картоплю, рис або овочі. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Кефір - 250 грам
- Кріп сухий - 1 щіпка
- Петрушка суха - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 40 грам
- Сіль і перець - За смаком
Курячі грудки ретельно промиваємо. Потім робимо невеликі поздовжні надрізи (поперек волокон).
Вливаємо в глибоку чашку кефір, додаємо спеції. Перемішуємо.
Поливаємо нашу купку дієти сумішшю, після чого відправляємо її в холодильник на 2-3 годину.
Сковороду змащуємо маслом, кладемо в неї грудку, а зверху виливаємо кефірну заливку. Запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!